D
Deleted member 30833
Guest
Može li neko ko koristi autodl-irssi da napiše nešto više, kako se instalira (negde sam našao na netu da se skida kao poseban program, negde da može preko terminala), kako se podešava, kako da samo skida freeleech, kako da se ograniči da ne skida ogromne packove (ako uopštem može da se podesi) itd?
Edit: Ovo za ogromne packove sam pitao zato što kada se zakupi hardonja od 400 ili 500 giga voleo bih nekako da ograničim da mi ili skida manje torrente pošto koristim više trackera ili da podelim 30 dana na broj trackera tako da na primer 5 dana seedujem IPTorrents, sledećih 5 dana FileList... šta vi radite kada imate mnogo trackera a 30 dana zakupite SB?
Edit: Ovo za ogromne packove sam pitao zato što kada se zakupi hardonja od 400 ili 500 giga voleo bih nekako da ograničim da mi ili skida manje torrente pošto koristim više trackera ili da podelim 30 dana na broj trackera tako da na primer 5 dana seedujem IPTorrents, sledećih 5 dana FileList... šta vi radite kada imate mnogo trackera a 30 dana zakupite SB?
Poslednja izmena od urednika: