Koliko za mesec dana preko seedboxa mogu upload da napravim?
Posto sam mislio da na taj prostor sto dobijem lupam recimo 100gb stavim torente koje cu samo da uploudujem, a download cu vrsiti direktno sa PC-a, pa me interesuje koliko bi mi upload napravio seedbox za tih mesec dana.
Takodje ako moze neki predlog koji seedbox da uzmem a da nije skup, bitan mi je samo upload.
Koliko za mesec dana preko seedboxa mogu upload da napravim?
Posto sam mislio da na taj prostor sto dobijem lupam recimo 100gb stavim torente koje cu samo da uploudujem, a download cu vrsiti direktno sa PC-a, pa me interesuje koliko bi mi upload napravio seedbox za tih mesec dana.
Takodje ako moze neki predlog koji seedbox da uzmem a da nije skup, bitan mi je samo upload.
Da li je koristio neko seedbox.fr?
Uzeo bi za prvi put neki jeftiniji seedbox (5-10e),
vidim da je tu 6e ali ne pise nigde koliki je prosecni upload, a seed.st je 6$ sto je isto ok cena.
Ili ako imate neki treci na predlog, hvala
Zasto necu? Od cega to zavisi?
Skoro sam upgrade-ovao neku opremu i imam oko 50-60 mega u oba pravca.
Pa tako nekako. Cilj mi je da malo nagruvam ratio na nekim trackerima. Imam jedan racunar koji bi mogao da posluzi u te svrhe i zasto bih placao seedbox!?
Pa tako nekako. Cilj mi je da malo nagruvam ratio na nekim trackerima. Imam jedan racunar koji bi mogao da posluzi u te svrhe i zasto bih placao seedbox!?
Upravo tako. To mi je stalna kucna konekcija koja mi sluzi za generalno koriscenje internta (surfovanje, skidanje...itd). U pitanju je wireless.
Smatram da je i ova brzina sasvim OK pa zato nisam razmisljao da placam neki drugi seedbox jer meni download ide i do 6.5 MB/s, i upload moze toliko. To je sasvim pristojno za seedovanje.
Znaci, ipak moram da kontaktiram administraciju trackera... Verovatno da im prijavim taj seedbox ili sta vec...
Odvojicu malo vise vremena da procitam neke stvari ovde na forumu vezano za seedbox pa cu di vidim kako i sta dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari