Šta je novo?

Seed preko uTorrent-a?

St.Sloba

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
620
Da li može neko da mi pomogne? Pošto sve što skidam sa uTorrenta stavljam u C, ali zbog nedostatka prostora, skinuti fajl moram da prebacim na drugu particiju HD-a, što automatski prekida seedovanje. E sad, pošto to nije fer s moje strane, seedovanje bih voleo da nastavim ali sa nove lokacije fajla.
Koji je postupak da ponovo pokrenem seedovanje? Da li treba da pravim novi torrent ili ne?
Molio bih step-by-step objašnjenje.

Hvala

Poslednja izmena:
Nema neke nauke 🙂.
Pauziraj seedovanje, svega sto hoces da prebacis, razmesti fajlove gde ti vec odgovara, onda u uTorrentu desni klik na torrent u listi koji si pomerio > advanded > set download location.
Posle toga samo klikni resume, i seedovanje ce se nesmetano nastaviti...Ne pada mi na pamet neki nacin koji moze da ne prekine seedovanje bar na par sekundi dok ti to odradis 🙁.

Upravo sam to isprobao, i sigurno radi 🙂.

zar nije mnogo jednostavnije podesiti mikro torent da direktno skida na d, pa da odatle i seeduje kasnije nego se za------ti sa skidanjem na c, pa cut paste na d, pa seedovati sa d.
to je jako jednostavno

u preferences, opcija downloads odredis putanju za cuvanje dovrsenih i nedovrsenih ta na d u nekom direktorijumu koji sam odaberes. :smash:

Poslednja izmena:
Pa bar mu reci do kraja, ima i pod Other da podesava mesta gde da pamti *.torrent fajlove, gde da ih prebacuje nakon kraja skidanja, tj. kada krene u seed, i treca, auto-load torrenta.

ja koristim stand alone verziju mikro torrenta i kako mu otvoris preferences\downloads, odmah otvori sve te opcije. dalje je sve skroz intuitivno.

inace nisam probao te varijacije na temu da dok skida drzi torrente na jednom , a kad zavrsi prebaci ih na drugo mesto. svakako dobra fora.😉

@ St.Sloba
e kad bi svi bili tako ljubazni kao ti da bar 6 sati seeduju taj jedan torrent koji su skinuli.......
Ovako kad skidam neki film prosecna brzina downloada mi je 10 kB/s...... (imam 256/256k)

Pa upravo zbog toga ne treba biti sebican. I ja mrzim kada ide sporo, zato bi svi trebali da shvate poentu p2p mreže.

p.s. Glasajte za mene! Zaokružite broj 35 😛

Zato ja 99% stvari skidam sa privatnih trackera, tu je svima bitno da odrzavaju ratio pa uploaduju minimum 100%, mnogi i vise. Ja recimo uploadujem 120%. Skinem vrlo brzo to sto mi treba, a onda ostavim par dana da seed-uje dok ne ispuni ratio. P2P mreze ne bi ni finkcionisale da niko ne "vraca" ono sto je "uzeo", ljudi bi trebalo to da shvate i prihvate!

@raven2005
uTorrent = microTorrent
u = micro

... ili μTorrent, al ko ce da ide svaki cas u ChMap 😀

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Kada ga prebaciš, možeš da izbrišeš taj torrent, ponovo ga dodaš, izabereš lokaciju gde si sačuvao fajl, on će da ga checkira i nastaviće seed.Ako si nekada uploadovao torrent biće ti jasno.

Kada ga prebaciš, možeš da izbrišeš taj torrent, ponovo ga dodaš, izabereš lokaciju gde si sačuvao fajl, on će da ga checkira i nastaviće seed.Ako si nekada uploadovao torrent biće ti jasno.

Sto prosto kad moze komplikovano :banana: :bottle:

Nazad
Vrh Dno