Šta je novo?

Section 8

Pa dobro nisam bas rekao da je dno igra kao neke sto igram, ali mogu reci da je iznad njih ali je teski prosek i nista vise. Inace to kazem posle duzeg igranja igre a ne posle 5 minuta prve misije.

Jedno pitanje - jel ova igra ima single player mod?

Ma jok, napucavanje sa robotovima.🙂 Ima single player u smislu kampanje a ne pojedinacno misije, a moze i instant action offline.

Igra navodno podrzava Physx, ali nigde ne vidim opciju za njegovo ukljucivanje. U .ini fajlu igre postoji opcija za Physx koja je po defaultu iskljucena, ali i nakon ukljucivanja ne vidim apsolutno nikakvu razliku u fizici?

Verovatno UE3 igra, to je standardna opcija u gomili tih igara, kao i jos neke opcije. Popisane su u .ini-ju, ali njihovim menjanjem ne dobijas nista - jer igra to ne podrzava. Igra koristi PhysX kao endzin za fiziku (ragdoll i neke osnovne stvari- na CPU), ali GPU fiziku ne, tako da nema "naprednijih" efekata ...

Ne verovatno UE3 igra vec sigurno 🙂. Fala bogu da nema GPU fizike jer Xbox 360 to ne podrzava a igra je zamisljena tako da je moguce igrati multi protiv Xbox igraca.

pa i nije tako loša igra.... ono prosek, igrao sam betu i smorio sam se jer ima mnogo varalica, užas... ako su to popravili sada možda i bude zanimljivo... ali nema tu skilla, više je taktički i sporo, nema neke akcije... a grafika je lepa, što pričate da je ružna grafika kad nije uopšte ružna, unreal 3... lično mislim da ne vredi tih 40 evra, zato neću ni da je kupim. da je 20 dao bi.

Nazad
Vrh Dno