Šta je novo?

Section 8

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
Zvuk
WiiM Amp Pro + Mission LX-2
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Mobilni telefon
Pixel 9a
Pametni uređaji
Meta Quest 3S
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Pucacina smestena u buducnost, najavljena 2007. godine, a izlazi u trecem kvartalu 2009...

section8-mar3.jpg

Section 8 is a large-scale, futuristic first person shooter that brings strategy and tactics to the first-person shooter genre in a game where players can modify the battlefield on the fly.
The game's name refers to the super elite squad of powered armor infantry that serve as the focus of the single-player content. The squad’s nickname is because of its penchant for taking on suicide missions that no one else will tackle.

Published by: SouthPeak Games
Developed by: TimeGate
Genre: First-Person Shooter
Release Date: Q3 2009
Also Available On: Xbox 360, PlayStation 3

Section 8 Updated Impressions
Some different twists on the first-person shooter.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tpifTMJ-aYY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tpifTMJ-aYY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fhhSuiQTKAo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fhhSuiQTKAo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ova igra je...onako. Napucavanje nije lose ali treba se naviknuti na cinjenicu da stit igra glavnu ulogu i dok njega ne skines ni raketa u glavu ne pomaze. Meni je taj sistem malo bezveze. Sam gameplay je nekako spor i nije narocito izazovan. Mape su ogromne, otvorene i igra omogucava da se pri svakom respawnu pojavite bile gde na mapi (kao neka fora sa iskakanjem iz padobrana). Nisam puno igrao (nije me nesto narocito privukla) i mogu reci da je od ovih novih online igara baziranih na UE3 ova najlosija (Huxley, S8 i Global Agenda). Igra je cist multi bez PvE i MMO aspiracija. Ali s druge strane S8 izlazi i za konzole i bice B2P za razliku od gorepomenutih. Moglo je to i bolje, neka konacna presuda bi bila "konzolni shooter" sto u mojoj knjizi nikad nece znaciti dobro.

A jel? Nista, i'll pass...

Pa ako znas nekog ko zivi u US i ima FilePlanet account iscimaj ga da ti napravi CB account. Kao Closed Beta je ali svako ko ima FP account i zivi u US moze igrati betu. Jedino sto ces imati oko 130 ping ali boze moj. Mada ukoliko nisi fan konzola lepo kupis original i maltretiranje Xboxovaca moze da pocne 😀 (posle toga nece im pasti na pamet da pricaju kako se FPSovi mogu igrati na joypadu :d)

Inace ko ne zna B2P = Buy to Play ala Guild Wars. Nema mikrotransakcija nema pretplate, samo kupis retail i vozis.

Pa ako znas nekog ko zivi u US i ima FilePlanet account iscimaj ga da ti napravi CB account.

Ne treba ti vise ni cousin from US.

TimeGate Studios is excited to announce that our upcoming sci-fi first person shooter, Section 8, is now in Open Beta for North America, Europe, and Australia! New recruits will only need a free File Planet account to download the game, so get ready to burn-in to the next big FPS of 2009!

By participating in the Open Beta, you will get a first look at Section 8’s online multiplayer mode with two of the maps from the final game, as well as a variety of some of the vehicles, weapons, deployables, missions, and equipment.

To enlist, please follow these instructions:

1) Visit: http://www.fileplanet.com/promotions/section-8/
- You will need a free FilePlanet, IGN, or GameSpy account
- You do not need to be a FilePlanet “Subscriber”
2) Complete the sign-up process to receive your CD-Key and a link to your Section 8 Download
3) Create an account here in the Section 8 forums, and join our growing community!

Enlist today, and look forward to Section 8 being out on store shelves for the PC and Xbox 360 this September. See you in-game!

System Requirements:
- Processor: Pentium 4 3Ghz or higher
- RAM: 1GB XP, 2GB Vista
- Memory: 6 GB free hard drive space
- Video Card: NVIDIA GeForce 7800, ATI X1800 or better with DirectX 9c, Shader 3.0, 256 MB

evo i ja opicih ovu igru na nekoliko sati....realno g@w je manje-vise sve rekao
mada,mislim da je stvar navike oko te fore sa shieldom,smetala mi je u pocetku ali sam sada skroz ok sa time
ponekad steknem veoma cudan utisak da likovi meni skinu shield i hp za par sec,dok ja stojim pored lika i istrosim svu municiju na njemu i opet jedva sam mu skinuo armor...
sto se grafike tice stvarno zaostaje,boje su isprane,texture jednolicne,nema nekih specijalnih grafickih efekata,znaci totalno UE3 na najnizem stupnju evolucije...ali barem radi posao
mape su ogromne,i pored toga sto se igra i 16v16 i sl,ponekad se desi da prodje 3-4min da ne mogu da nadjem nikog na mapi iz enemy tima
u svakom slucaju s obzirom da je beta,i da ce se verovatno jos peglati i nemam tako los utisak,u sustini sam nekako neutralan,mada uzivam u igranju,tako da ako neko hoce da proba- slobodno,skinuti 2gb i kreirati acc za 2min,nista lakse

Ova igra bi bila super kad je ne bi igrala gomila *****a. Koncipirana je kao FPS sa elementima stratetegije tako da shooterski skill i ne znaci puno. Ali zato dobar ping znaci sve jer lag dovodi do toga da meci idu iza vase mete iako vi nisanite u njega. Sve u svemu iz Srbije najbolji ping koji sam video je 70 kad dolazi do pomenutog problema. Ovo ce igrati konzolasi 100% (kod ove igre razlika izmedju misa i joypada ne postoji osim mozda ako korisitite snajper). Ako se ispune svi preduslovi daleko je zabavnija od bilo kakvog CoD multiplayera (dobar ping, ekipa koja koristi TS/Vent i zna da igra). Igranje sa retardima ce vas jednako iznervirati kao igranje bilo kod TC moda sa ljudima ciji je IQ na nivou veverice.

Edit: Ovaj post je malo pozitivniji u odnosu na prvi kad sam igru igrao svega 3 sata pa napisao utisak. Novi utisak je posle 20 sati igranja. Ali ljudi mogu maksimalno pokvariti ugodjaj.

Poslednja izmena:
Meh, trejleri su odlični ali ingame niš' specijalno. Mada meni nešto i ne nalazi servere, možda mi ruter blokira saobraćaj, nisam siguran, mada kad pogledam, i ne igra mi se nešto posebno:/

evo, ja sam probao igru par sati, i mogu vam reći da mi se sviđa, pogotovu kako radi, sve na 4 u 1280x800 leti, ako stavim sve na 5 već se malo muči. sviđa mi se gameplay, možda i kupim ovo... a šta, huxley će se plaćati mesečno? smor, pa nije to mmo

edit: i da, neće valjda da stave xbox igrače i pc igrače na isti server... mislim ma koliko klinci da lome ruke oko onog točkića nema sile da budu ravnopravni sa frikovima koji furaju razer / logitech periferije....

Poslednja izmena:
evo, ja sam probao igru par sati, i mogu vam reći da mi se sviđa, pogotovu kako radi, sve na 4 u 1280x800 leti, ako stavim sve na 5 već se malo muči. sviđa mi se gameplay, možda i kupim ovo... a šta, huxley će se plaćati mesečno? smor, pa nije to mmo

edit: i da, neće valjda da stave xbox igrače i pc igrače na isti server... mislim ma koliko klinci da lome ruke oko onog točkića nema sile da budu ravnopravni sa frikovima koji furaju razer / logitech periferije....

Nece se Huxley placati mesecno vec ce biti F2P sa mikrotransakcijama. Huxley jeste MMO samo malo drugacije koncipiran (slican sistem kao u Guild Warsu).

Nisi u pravu za XBox i PC igrace. To sam i ja u pocetku mislio. Medjutim ovde dobar mis i preciznost znace jako malo (treba ti tri pogotka da ubijes nekog snajperom :zgran🙂. Ne znam da li si provalio ali u ovoj igri imas autoaim (drzis nekog na nisanu stisnes E i rostiljas) i pomocu autoaima je puno lakse ubijati jer stvarno treba biti maher pa uz ne bas idealan ping (>60) pogoditi nekoga u glavu dok taj isti lebdi naokolo pomocu jetpacka. Cak i da si maher to ti nista ne znaci jer je ovo timska igra (najvise lici na strategiju) u kojoj ako nemas dobar tim ima da se nerviras i da gubis redovno. Druga stvar je sto svi koriste motion sensore i zbog ces primetiti da ce lik na koga potrosis ceo sarzer ostati ziv (oni dodaci ispod oruzja znace puno, mozes nakljukati brzinu a mozes i stit i to u kombinaciji sa infiltratorovim specijalkama pravi OP lika).

Nazalost ovo je pucacina koja je pravljena sa konzolasima na umu i do pobede se stize pametnim i koordinisanim igranjem a ne ciljanjem u glavu i pravljenjem headshotova (ja sam navikao da soliram pa mi zato smeta).

Poslednja izmena:
lažeš da ima auto aim... e sad sam se razočarao... pa gde je skill tu? smor.... onda si u pravu za sve što si rekao, ja se polomi da pogodim lika koji mi skacka po ekranu sa onim jetom, a lik sa džojpedom uključi auto aim i :banana:

e baš smor...
.......
.....
...
..
.

stvarno sam mislio da kupim ovu igru kad izađe 🙁

edit: i cs i ut su timske igre, pa nemaju aim bot, nego ti treba skill da bi smako nekog. stvarno bruka što su integrisali aim bot u ovo. baš sam se razočarao...

Poslednja izmena:
pa nije taj aim bot toliko game breaking, s obzirom da mu je trajanje ograničeno, a i treba mu vreme da se napuni... probao sam malopre. mnogo je lako sa tim, ako ti je ready, gotovo siguran kill imaš...

Pojavila se ~4.2GB.

Tu je i repack od 2.33GB. 😉

Probao sam ovo, ne svidja mi se uopste, ovo je za multiplejer, kampanja je mnogo glupa, treba dva sata dok ubijem nekog protivnika, i kad poginem respawnujem se na istom mestu a cilj je zauzeti tu i tu tacku, znaci kao da igram multi sa botovima... Bezveze...
Jedino mozda nije multiplejer los preko neta...

Poslednja izmena:
Ne bi bio los da igras na oficijelnim serverima koje ce valjda u buducnosti patchovati protiv cheatera (u OB ih je bilo na tone pogotovo pri kraju bete). Nekako mi deluje da ce na "narodskim" serverima situacija biti jos gora tj. niko nece imati zelju da sprecava cheatovanje. Jednom recju igra je ugasila.

Igra je shit - gejmplej je smor, napucavanje je lose. Skinuo, probao i obrisao.

Igra je krljachina sveopsta.
Drzala mi je paznju sat vremena...

@smith bre
Mozda je dobra u multi-u? 😉

Poprilicno je losa igra, jos mi blokira komp posle nekog vremena, uzas, i naravno jedan HATE za nvidia physx, verovatno razlog zbog koga blokira

Instalirao samo ovu igru i manualno instalirao novi directx i physicx , medjutim, malo nakon sto mi igra startuje, posle 30ak sekundi objavi mi "failed to intialize Games for Window Life" i izleti na desktop, tj. ne mogu dalje.

Ima li nekog resenja za ovo ?? Konsultovao sam i novi "lekic", ali nema promena.

Molim pomoc !!

Ova igra dobija neocekivano visoke ocene?

Ova igra dobija neocekivano visoke ocene?

Aha. Evo vec par dana cekam gamespot i IGN da daju critic review (za sad samo ima user i prilicno je visoka ocena) da pokazem svima onima sto drve kako je rec IGN, Gamespota i boranije zakon...

UPDATE

IGN: 8.0 overall (novinari 7.8; raja 8.7)
Gamespot: TBA (novinari 7.8; raja 7.3)
Metacritic: TBA (novinari TBA; raja 8.1)

Ovo ne samo sto pokazuje da pomenuti sajtovi nisu nikakav reper vec i da je IGN zajednica mahom sacinjena od ljudi koji nemaju pojma (da ne iskoristim tezu rec).

Poslednja izmena:
Ima li pomoci za mene, tj. za onaj problem koji sam opisao na 1. strani ovog topica ???? Ajde ljudi, molim vas za savet sta da radim .

Aha. Evo vec par dana cekam gamespot i IGN da daju critic review (za sad samo ima user i prilicno je visoka ocena) da pokazem svima onima sto drve kako je rec IGN, Gamespota i boranije zakon...

UPDATE

IGN: 8.0 overall (novinari 7.8; raja 8.7)
Gamespot: TBA (novinari 7.8; raja 7.3)
Metacritic: TBA (novinari TBA; raja 8.1)

Ovo ne samo sto pokazuje da pomenuti sajtovi nisu nikakav reper vec i da je IGN zajednica mahom sacinjena od ljudi koji nemaju pojma (da ne iskoristim tezu rec).

Ma sve je to OK, ako se nekome svidja igra on ima da je brani, a ako mu se ne svidja onda ce da pljuje po ostalima kako nemaju pojma i da je igra glupost. Zato je svaki review suvisan dok sam ne sednes i ne probas. A najjaci su mi komentari ovde na forumu tipa: probao sam igru, "nemojte da je skidate jer je igra njesra". I onda posle par dana ljudi shvate da igra i nije toliko losa koliko je neko hteo da je tako predstavi...

A sto se tice ove igre po meni je bas nista specijalno, cak i ja koji igram trasheve od igara pa to kazem. Moja neka realna ocena je oko 7, a ostali mogu da joj daju sta hoce, kad ja znam da ne zasluzuje.

Zato ja pisem ovolike postove jer reci krsh je, njesra je, bunar, dno itd. ne znaci nista. Igrao sam je poprilicno (doduse betu) i mogu reci da se slazem s tobom. Najgore je kad neko ko zvace kojekakve traseve kaze za ovo da je dno. Igra jeste losa, iz razloga sto je u pitanju multi naslov (ko skida zbog singla nek batali odmah) u kojoj je napucavanje lose (nije akcenat na tome tj. timska je igra - sam tesko mozes ista protiv iole kvalitetnijeg tima). Najveci problem jesu hakeri.

Znaci ovu igru ima smisla igrati samo na oficijelnim serverima (iako su i oni poprilicno busni) ali onda se mora dati 50 evra a igra realno ne vredi vise od 5 evra (toliko bi recimo ja izdvojio). Case closed.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno