Šta je novo?

Second Sight ni da mrdne!

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Instalirao sam igru i kad dvaput kliknem na ikonu nista se ne desava, nece da se pokrene, ali ne drlja po hardu. U task manager-u ne pise da se startovalo. Pokusao sam da iskljucim nod32 i zone alarm pro, ali ni to nije pomoglo. U cemu je problem?

Jesi li je dobro crackovao? Zavrsio sam igru, bez ikakvih problema. Igra je super.

Ej sta treba da radim na onom trening poligonu kada treba da izvedem neko stealth hodanje uz zid (kao u Splinter Cell-u ono back to wall), ja nemam pojma sta dalje pa sam se tu zaglavio u igri.

Slusaj sta ti trener prica ili jos bolje batali igru.

:d
Dobar savet

Ja imam problem sa zvukom, ide ubrzano bar 5x pa se cuje ono smesno cijukanje...Nforce 2 integrisana zvucna...

Kao što napisah: Uninstall.
Da nema neki patch za nforce. ,)

Stvarno ne znam zasto ne mogu da je pokrenem. Veoma je cudno to sto se kod komsije starforce nije uopste ni instalirao, a sve mu radi kako treba. Blago njemu, igrao sam igru nekih 20 minuta i stvarno je dobra.

Sad sam na exxtreme3d saznao od nekog garija da treba da izbrisem reforce posto igra neradi sa forsirajucim frekvencijama osvezavanja, a i ne moze da radi na 100Hz, tj. max 85Hz. Kad sam to uradio igra se pokrenula, namestio sve u opcijama i kada pokrenem prvi nivo, load skala stoji, hdd ne drlja, a kompjuter zablokira. Ni restart nije pomogao. Ljudi pomagajte!

Vrh Dno