Zlatne ruke para vrede!!! Onaj ko ne ume to da uradi je zena i neka ne hvata alat u ruke. Alat je Bogom dan a ko ne ume da ga koristi...
Slusaj iskusnog! Napravio sam od DTK stranicu Thermaltake-a!
Nacrtaj pozadi kako ce da izgleda, izbusi par rupa na coskovima... Moras negde pa pocnes i to neka ti budu chekpointi. Ubodnu nalegni na dole i neces imati frke. Sece ko blesava! Drzi se od linije 2-3mm u slucaju da zakrivudas i da bi mogao da isturpijas kasnije. Nemoj da te je zent, samo je drzi ravno. Plexi mozes i da zalepis s pola tube super lepka i da se ne vide nikakvi srafovi. Kupi plexi sa zastitnim najlonom preko jer je mnogo osetljiv i nemoj ga skidati dok sve ne zavrsis. Plexi te kosta 100x50cm 499din + super lepak 15-20din (obavezno kupi onaj u plasticnoj tubi i proveri da ti ne nagriza plexi)
Moj ortak sve sjebao dok je radio. Ako si operisan od takvoh radnji bolje ne diraj mada ovo moze svako da uradi. Majke mi nije tesko a bice tvojih ruku delo. Evo slike kako moja izgleda pa vidi. U najgorem slucaju sve sto te zanima pitaj me slobodno, pomoci cu rado 😀