Šta je novo?

Secas li se 061?

Lomnica_city

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2005
Poena
380
Ljudi ima li ovde"matoraca"koji se jos secaju 061 mreze?Sta li uopste bi sa njom?
Pozdrav ,)

Šta, šta bi? Živa i zdrava ... :)

Za pretplatu od 45 dinara i 7 dinara po minutu i dalje je ekstra opcija za "fiksni" telefon. Samo ... nađi negde neki stari telefon koji će ti prekodirati, pa ga odnesi da ti ubace broj.

Dok sam bio u vojsci koristili smo ortakov 061 za besplatne pozive. Ne znam kako ni na koju foru, uglavnom njemu je uvek stizao račun kao da nije obavio ni sekundu razgovora. Cimnem ga, on me nazove sa 061, uspostavi konferencijsku vezu sa brojem koji mu kažem, on se isključi i to je to...nimijejasno kako ali je ferceralo. :eyebrows:

Ma koje prekodiranje na 061,pitam onako jer mi dosta para pojedose 064 i 063 jos mi samo fali jos jedan telefon da placam! :D
Onako mi je palo na pamet jer mi odnekud iz podsvesti sinula slika od pre par godina kad sam zadnji put video da reklamiraju 061 uz koju daju neke Nokie za koje nikad nisam cuo,tek sam kasnije saznao da to nije"obicna"mreza i plug & play SIM kartica (ovo sam dobro odvalio,a? ) :p
Pozdrav ,)

Da, to nije GSM. 061 je NMT (?? ili neka druga kombinacija tri slova). I dalje radi, ali naravno mora neki stari NMT(?) telefon uz to. Secam se kada se ta mreza pojavila, ja sam bio suvise mali :p da bih kupio bilo sta, ali znam da su cifre za te prve brojeve i telefone bile nekoliko hiljada tadasnjih DEM.
Neki ~ poznanik je tada uzeo za firmu nekoliko telefona i to je bilo nesto 10.000 DEM :D
A sada svi imamo pune fioke bezvrednih telefona...

Nokia RinGo
ringo_mainpage_s1.jpg

Nokia 640
640_mainpage_s1.jpg

Ova dva telefona su radila/rade sa 061 mrezom :)

poz

Ja se sećam da je jedan moj advokat nekad koristio 061 mrežu. Ne znam da je još neko to koristio od ljudi koje poznajem.

ima i nokija 434 ja sam imao tu ali sam je izgubio tlefoniranje je extra jeftino i sada jos uvek placam 50 kinti i cekam dda dobijem novu kada neko vrati u mobtel

Prvi moj mob je bio Nokia 232 i držao sam ga na prozoru da bih imao bolji domet(Nbgd).To je bilo pre 7-8 god.Kažu da je sada nešto bolja pokrivenost.Sve u svemu ne ponovilo se.

Puno hvala svima sto ste se ukljucili u diskusiju a najlepse vam hvala sto ste to ucinili na KULTURAN I DRUGARSKI NACIN!! :D
Pozdrav svima

Vrh Dno