mozes drugo da stavis umesto dva 5.25" uredjaja napredSale je napisao(la):Pa teško da bi mogao da smestiš 2 napajanja u Midi Tower :-devil-:
DARK SIDE je napisao(la):Fortron i Seasonic su najbolje prosli
drfedja je napisao(la):To znaci da su Audiofreaka odrali :d ili ce ga odrati....
Ma verujem da je napajanje skroz ok. ali 200 evrica je mnogo za napajanje.
Znam, neki su imali problema sa kompatibilnoscu sa plocama, mada mogu da ti kazem da je taj OCZ od 600W zverina zesca i cisto sumnjam da je Seasonic bolji t.j. jaci. Ipak za 80 evrica manje se verovatno isplati.
Tachno.To mu je cena.Postovao sam to u drugom threadu pre neki dan.140eu.monteboy je napisao(la):Mene je Seasonic S12 - 600W ispao nekih 140 Evra mada to je cijena ovdje u svabiji e sad gdje je audio nabavio njegovo neznam ....
audiofreak je napisao(la):Cena sa carinom i PDV (i zaradom uvoznika naravno) kod nas bi bila 187€. To je verovatno razlog zasto ovako kvalitetnih napajanja te snage nema kod nas na trzistu.
monteboy je napisao(la):Mene je Seasonic S12 - 600W ispao nekih 140 Evra mada to je cijena ovdje u svabiji e sad gdje je audio nabavio njegovo neznam ....
djolez je napisao(la):Znaci za americko trziste i nista od pism. garancije ? Licno sam imao losa iskustva sa OCZ Powerstream 520W iz USA i ne bi nikad ponovo pravio istu gresku.Opet kazem to se desilo meni i ne mora da znaci da ce i drugima.Evo, nudim ja svoj Seasonic 600W pravljen za nemecko trziste za manje novca,odmah.
ajd da postavim pitanje u ovom threadu.
masina
1. Amd x2 4200
2. 120GB ATA
3. 80GB ATA
4. 80 GB SATA
5. DVD RW
6. ZIP Drive
7. Floppy
8. ATI X550 PCI-e
9. 2GB RAM
10. Wireless PCI kartica
11. Gb Ethernet PCI
12 Gb Ethernet on board
Da li je dovoljno 360W za ovu konfiguraciju ?
pozd
Mipko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari