Šta je novo?

Seasonic SS-600HT

A sta kazete o Chiefec 620W,cena mu je oko 110-120eura,postoji mogucnos da nabavim jedno,pa cu javim utiske.

Sale je napisao(la):
Pa teško da bi mogao da smestiš 2 napajanja u Midi Tower :-devil-:
mozes drugo da stavis umesto dva 5.25" uredjaja napred :D

stres test

Fortron i Seasonic su najbolje prosli

Prilozi

• powersupply_chart_power.png
    powersupply_chart_power.png
    22.5 KB · Pregleda: 130
  • powersupply_chart_ripple3.png
    powersupply_chart_ripple3.png
    22.4 KB · Pregleda: 101
Naravno,da preciziram, Fortron u klasi napajanja nize snage(300w) a Seasonic u klasi napajanja visoke snage.

drfedja je napisao(la):
To znaci da su Audiofreaka odrali :d ili ce ga odrati.... ;)
Ma verujem da je napajanje skroz ok. ali 200 evrica je mnogo za napajanje.
Znam, neki su imali problema sa kompatibilnoscu sa plocama, mada mogu da ti kazem da je taj OCZ od 600W zverina zesca i cisto sumnjam da je Seasonic bolji t.j. jaci. Ipak za 80 evrica manje se verovatno isplati.

Mene je Seasonic S12 - 600W ispao nekih 140 Evra mada to je cijena ovdje u svabiji e sad gdje je audio nabavio njegovo neznam ....

monteboy je napisao(la):
Mene je Seasonic S12 - 600W ispao nekih 140 Evra mada to je cijena ovdje u svabiji e sad gdje je audio nabavio njegovo neznam ....
Tachno.To mu je cena.Postovao sam to u drugom threadu pre neki dan.140eu.

audiofreak je napisao(la):
Cena sa carinom i PDV (i zaradom uvoznika naravno) kod nas bi bila 187€. To je verovatno razlog zasto ovako kvalitetnih napajanja te snage nema kod nas na trzistu.

Placena carina i PDV zato je cena veca od 140E.

monteboy je napisao(la):

Ja lepo napisah da bi MP cena (za obicne smrtnike) bila 187 evra.

Elem, (@drfedja) mene nisu odrali, jer je cena za mene 145 sto je kao sto vidis blizu cene u "svabiji" o kojoj monteboy prica :d

Btw, ja ga jos nisam kupio, na testu je kod mene.

Poslednja izmena:
ne vidim poentu one liste sa tominog hardware-a jer kao prvo nema tagan-a na spisku :D a kao drugo nema ni super micro-a na spisku :D (jes da su uglavnom serverska napajanja za dual+ proc ploce ali im je kvalitet vrh vrhova daleko od ove boranije za gamere itd.) i kao trece nema testa svih tih napajanja u majcici srbiji :d da vidimo ovde koje bi bilo najbolje :d no nadam se videcemo kad genijalcin uradi test sta kazu napajanja za nasu struju;)

Napomena za moderatore, ukoliko se ovo smatra oglasom molim vas nemojte brisati nego ga prebacite, i ovde ostavite link na isti. Hvala.

Evo ovako, imam sveze informacije za sve koji su bili zainteresovani za nabavku Seasonic napajanja.

Cene za Seasonic kod nas bi bile sledece:

Za firme (cena bez PDV, placanje preko racuna):
Seasonic 600W - 151 EUR
Seasonic 500W - 118 EUR

Za pojedince (cena sa PDV, placanje u gotovini, dinarska protivvrednost):
Seasonic 600W - 179 EUR
Seasonic 500W - 139 EUR

Zbog prirode nabavke (porudzbina po potrebi) placanje je avansno 30%, a ostatak pri preuzimanju robe. Uvoz je iz USA, a rok isporuke je 2 do 3 nedelje mada zbog letnjeg perioda i malog broja zainteresovanih moze potrajati i malo duze.

Napajanja stizu sa kablom koji ima utikac za americko trziste pa je potrebno nabaviti drugi kabl. Verujem da vam to nece biti problem.

Kontakt telefon : 011/3031-687
Kontakt osoba : Aleksandar
Radno vreme : 08:30 - 16:30h

Znaci za americko trziste i nista od pism. garancije ? Licno sam imao losa iskustva sa OCZ Powerstream 520W iz USA i ne bi nikad ponovo pravio istu gresku.Opet kazem to se desilo meni i ne mora da znaci da ce i drugima.Evo, nudim ja svoj Seasonic 600W pravljen za nemecko trziste za manje novca,odmah.

djolez je napisao(la):
Znaci za americko trziste i nista od pism. garancije ? Licno sam imao losa iskustva sa OCZ Powerstream 520W iz USA i ne bi nikad ponovo pravio istu gresku.Opet kazem to se desilo meni i ne mora da znaci da ce i drugima.Evo, nudim ja svoj Seasonic 600W pravljen za nemecko trziste za manje novca,odmah.

Ne mogu da procenim da li ne znas da citas ili namerno provociras?!? :trust:

Naravno da se dobija garancija jer je u pitanju ozbiljna firma, a ne neki smrda iz podruma. Cene su takve kakve su jer se uredno placa transport, lezarina, carina i porez.

To da li je za americko ili nemacko trziste nema nikakve veze kad je ulaz full range. U prevodu to znaci da je napajanje identicno i da radi sa ulaznim naponom u rasponu od 90 do 240V -- razlikuje se samo prilozeni kabl.

Utikac koji se moze zameniti obicnim suko utikacem ili drugim kablom (recimo od starog napajanja). Na kraju krajeva taj kabl ne kosta sigurno vise od 200-300 din.

Sto se tice prodaje samo izvoli, ima oko 30-tak zainteresovanih koliko sam ja uspeo da vidim. Ako mozes da obezbedis kolicinu, garanciju, reklamacije i legalne papire samo napred. Ako si mislio da nekom uvalis jedan koriscen komad onda zaboravi.

Da ponovim jos jednom za one sa slabijim ulaznicama -- ja od cele price nemam nista, ljudi su me ovde molili da vidim moze li se nabaviti i ja sam svoj deo posla oko toga obavio. Ko hoce neka se javi coveku koji je i meni nabavio napajanje i neka se dogovori sa njim.

Dobro, jel' ima neko da je zvao čovjeka i naručio/kupio neko napajanje?

ajd da postavim pitanje u ovom threadu.

masina

1. Amd x2 4200
2. 120GB ATA
3. 80GB ATA
4. 80 GB SATA
5. DVD RW
6. ZIP Drive
7. Floppy
8. ATI X550 PCI-e
9. 2GB RAM
10. Wireless PCI kartica
11. Gb Ethernet PCI
12 Gb Ethernet on board

Da li je dovoljno 360W za ovu konfiguraciju ?

pozd
Mipko

ajd da postavim pitanje u ovom threadu.

masina

1. Amd x2 4200
2. 120GB ATA
3. 80GB ATA
4. 80 GB SATA
5. DVD RW
6. ZIP Drive
7. Floppy
8. ATI X550 PCI-e
9. 2GB RAM
10. Wireless PCI kartica
11. Gb Ethernet PCI
12 Gb Ethernet on board

Da li je dovoljno 360W za ovu konfiguraciju ?

pozd
Mipko

Zavisi cije, Enermax svakako da, JNC nikako.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno