Hvala na pomoci,Gadjan,ali ne znam da li me shvatas,ja hocu da mi se samo otvara search companion.A probao sam da stavim na no,ali onda se vraca u mod bez one kuce,samo je kao u windows-u 98 meni,nista se bitno ne menja.Ali ja bih hteo da imam samo da mi se pojavljuje search companion.
Da probam da ti pojasnim;imas u nekom prozoru file,edit,itd. traku,pa ispod toga imas traku sa opcijama back,forward,e,na toj traci imas Search dugme,kada ja to stisnem,pojavi se neki prozor koji mi daje nekakve,po meni,nebulozne opcije, search online or desktop,ali meni to Search online ne treba nikako,
e,da,i ima kada u tom prozoru kliknem search on desktop,on krece da trazi preko interneta slike koje su na mom hard disku!,ejj,apsurd;i dole u cosku tog cuda imas da pise,Clck here to use Search Companion i pored je kuca nacrtana.I sada da ne bih morao svaki put kada hocu da na djem nesto na kompu,da ne bih morao da klikcem na taj Click here to use Search Companion,ja zelim da mi kazes,kako da dobijem odmah taj Search Companion,bez da klikcem 100 puta okolo naokolo
i jos da dodam,mozda ti pomogne,pise u address bar-u toga sto ja hocu Search Results