Šta je novo?

Seagate - HD Sentinel

Jovandeka

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2007
Poena
320
Диск Seagate Baracuda 7200.10 ST3160815AS (160GB, SATA) сам тестирао у HD Sentinel 3.30 и као резултат добио 709 лоших сектора и ''здравље'' 8%, наравно уз препоруку за замену диска.

HD Tune ми показује да је све у реду.

Диск је прошао све тестове и у SeaTools.

Пустио сам данас HDD Regenerator и он ми до сада није пронашао нити један лош сектор (остало му је још око 30% да прегледа).

Могу ли се надати да је диск исправан и да није у љубави са HD Sentinelom?
Да ли је имао неко сличну ситуацију?
Ком програму веровати?

Ako je u garanciji odmah ga reklamiraj, ako nije pokusaj da spases sve podatke sa njega. Meni je HD Sentinel dva uputa uspesno predvidjao kraj diskova i oba puta sam dobio u zamenu drugi. Sad su ti HDD-vi relativno jeftini tako da bi ti preporucio da kupis drugi i da prekopiras sve bitno sa njega.
Sve pod pretpostavkom da je ovaj van garancije.

Нажалост није у гаранцији. Купио сам га од лика који ми је рекао да је диск у реду, и мислио сам да га ставим у машину. Путовао је поштом, али не верујем да је тако добио лоше секторе...

Proveri ga preko hirens boot cd sa alatom hdat, ako se puno crveni batali ga.

Proveri ga preko hirens boot cd sa alatom hdat, ako se puno crveni batali ga.

Први пут користим Hdat, и ево шта ми показује... За пола сата рада прешао 10Kb? Претпостављам да нешто не ваља...

Prilozi

• DSCF3788.JPG
    DSCF3788.JPG
    249 KB · Pregleda: 55
Pise hung ,tj. kao da ti hdd ne radi

Да, то и мене буни. Инсталирао сам систем и ради без проблема. Користио сам и Hard Drive Inspector - каже да је у реду. Треба да се жалим лику који ми га је продао а немам довољно аргумената јер диск ради...

Nazad
Vrh Dno