goranagf
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5950x / Dark Rock Pro
- Matična ploča
- Gigabyte B550 Aorus Pro AC
- RAM
- Corsair Vengeance 4x16GB 3200Mhz
- GPU
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL OC
- Storage
- Samsung 980Pro/Kingston A2000/2x WD Red Plus
- PSU
- Phantex Revolt Pro 850W
- Kućište
- Ms Titan II Pro
- Monitor
- 3x Dell P2317h
- Miš & tastatura
- Logitech MX Keys S / MX Master 3s
- Mobilni telefon
- Samsung S20 Fe
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Zanimam me zasto kopiranje ne ide preko 35-40MB/s, kada kopiram bilo koju vrstu fajlova sa jedne na drugu particiju?
Isto tako sam primjetio da mi racunar znatno sporije radi dok instaliram nesto ili raspakujem ili pakujem u rar. Procesor u tim trenutcima ne ide preko 30%.
Dali je do diska ili je nesto drugo u pitanju?
Evo rezultata u HD Tach-u:

Btw, vec duze vrijeme planiram kupiti drugi disk, pa bih molio za savjet. Sluzice mi i kako sistemski i kao storage, 1TB moze i vise.
Do sad sam bio uvjeren da je F3 bio pravo rjesenje, ali neki dan je prijatelj sklapao novu konfiguraciju i nagovorio sam ga da uzme taj disk, medjutim kad se upalio, nije mi se bas svidio, prilicno je bucan i puno "drobi".
Hvala u naprijed na bilo kakvoj pomoci i savjetima!
Isto tako sam primjetio da mi racunar znatno sporije radi dok instaliram nesto ili raspakujem ili pakujem u rar. Procesor u tim trenutcima ne ide preko 30%.
Dali je do diska ili je nesto drugo u pitanju?
Evo rezultata u HD Tach-u:

Btw, vec duze vrijeme planiram kupiti drugi disk, pa bih molio za savjet. Sluzice mi i kako sistemski i kao storage, 1TB moze i vise.
Do sad sam bio uvjeren da je F3 bio pravo rjesenje, ali neki dan je prijatelj sklapao novu konfiguraciju i nagovorio sam ga da uzme taj disk, medjutim kad se upalio, nije mi se bas svidio, prilicno je bucan i puno "drobi".
Hvala u naprijed na bilo kakvoj pomoci i savjetima!