Šta je novo?

Seagate Barracuda (40GB, 7200rpm)

||NeX||

Čuven
Učlanjen(a)
25.11.2002
Poena
649
Poštvo vidim da se niko ne obazire na staru temu (WD vs IBM) u koju sam bio uključio ovu, odlučio sam je posebno postovati.

Čuo sam samo najbolje, ima li neko možda neka loša iskustva i neke loše karakteristike ovogo diska?

slabiji pristup, odlicna brzina, veeeeoma tih! sve u svemu, razlike se u radu i ne primecuju, ali buku sigurno primetis! ja sam odusevljen ovim diskom!

Miroslav je napisao(la):
slabiji pristup, odlicna brzina, veeeeoma tih! sve u svemu, razlike se u radu i ne primecuju, ali buku sigurno primetis! ja sam odusevljen ovim diskom!

je l' bi mogao da ga uporedis sa maxtor DM60+ ili onim chuvenim 740dx (valjda se tako zove, najvise se kupovao pre pola godine) i sa ovom novom maxtor-ovom 9-kom..?
i ako znas, kako se ponasa u RAID-u ?

Ji 4Tze je napisao(la):
je l' bi mogao da ga uporedis sa maxtor DM60+ ili onim chuvenim 740dx (valjda se tako zove, najvise se kupovao pre pola godine) i sa ovom novom maxtor-ovom 9-kom..?
i ako znas, kako se ponasa u RAID-u ?
maxtora nikada nisam drzao u masini, niti cu :) jednostavno video sam ih suvise veliki broj da su crkli, i to je to

ako te zanimaju performanse, mogu da uradim neki test pa da ga bacim ovde, samo reci sta te zanima

ma jok, dovoljno je sto si odusevljen diskom, to mi sve kazuje :)
doduse, zanimalo me kako se ponasa u RAID-u, al nacice se neki test na netu

Vrh Dno