Došlo je vreme za obnovu ugovora sa Telenorom i od onoga što mogu sebi da priuštim u uži izbor su mi ušli SGS + i Xperia Arc S.
Koliko sam gledao specifikacije, Samsung je bolji pa skoro u svemu, osim u kameri i da se ne lažemo- Xperia je prelepa.
Ono što me je uopšte dovelo u dilemu je solidno veća cena SE na istom paketu(nije valjda samo zbog lepote
) i što sam negde naišao na podatak da je dev. podrška loša za SGS+ kao i da nema ništa od ICS upgrejda. I nedostatak blica nije beznačajna stavka ali daleko od toga da je presudna.
Ako je neko testirao oba telefona pomogli bi mi utisci, kako se ponašaju u realnom radu(internet,video reprodukcija,ekran,baterija,brzina...). Daleko sam bliži odluci da uzmem SGS+ ali ovo je telefon za verovatno naredne dve godine,tako da ne bih da se zalećem.
Hvala.
P.S. Uzimam na rate, tako da polovni SGS II ili HTC Sensation nisu opcije
Koliko sam gledao specifikacije, Samsung je bolji pa skoro u svemu, osim u kameri i da se ne lažemo- Xperia je prelepa.
Ono što me je uopšte dovelo u dilemu je solidno veća cena SE na istom paketu(nije valjda samo zbog lepote
Ako je neko testirao oba telefona pomogli bi mi utisci, kako se ponašaju u realnom radu(internet,video reprodukcija,ekran,baterija,brzina...). Daleko sam bliži odluci da uzmem SGS+ ali ovo je telefon za verovatno naredne dve godine,tako da ne bih da se zalećem.
Hvala.
P.S. Uzimam na rate, tako da polovni SGS II ili HTC Sensation nisu opcije
Poslednja izmena: