Šta je novo?

SE uzvraca udarac...

Jos jedan od onih koji edituju post nakon odgovora... mora da ti je kovac neki rod :d ne bih rekao da si znao sta predstavlja VGA, sad znas delimicno jer si verovatno progoolao posle einstein-ovog i mog posta, al kad si napisao post, u originalu ne u editovanoj verziji nisi imao blagu predstavu sta predstavlja... :d

To sto bi neki da plate telefon manje pa kupuju kod prodavaca koji ne rade legalno je njihov problem... samo mi nije jasno sto se onda cude kada ne dobiju sve sto treba ili im garancija vazi samo za sf a ne za hw na primer sto je cest slucaj kod nas :d

A koliko je neki telefon razvijen se vidi iz toga kada je predstavljen? :d eh kad bi sve bilo tako jednostavno... mada onda ne bi bilo radosti kada se konacno predstave telefoni... :)

To da sam iskusio je bilo usput, ne da bi se hvalio, poslednja stvar koja mi pada na pamet je da se pravdam nekom na forumu, a ima ih koji znaju cime se bavim, izmedju ostalog, kao i sta sam sve od telefona imao i igrao se sa njima mnogo pre nego sto su predstavljeni al opet to nije bitno za diskusiju... ;)

kao sto sam rekao znao sam otprilike st aje vga,ali ne i tacno,a moj post needitovani post je bio baziran na tome da postoji vise VGA formata(kao npr HD,svi sada podrazumevaju 1920*1080,dok s epre godinu dve pod HD podrazumevala rezolucija 1280*720,pa je sada HD dvosmislena imenica neko tu rezoluciju svata kao 720p a neko 1080p,pa je sad onda neformalni naziv 720p=HD a 1080p=Full HD),tipa qVGA,wVGA,zato sam bio pitao koja rezolucija,a onda sam svatio da mislis na osnovnu VGA rezoluciju od 640*480,i prepravio post pre nego sto sam video ajnstajnov post(jer je on postavio u trenu kad sam ja prepravljao(sto radim jer pisem tako brzo da pola reci sastavim pa posle editujem da bi ljudi razumeli sta ocu da kazem :D-tako da je 90% mojih postova na svim forumima editovano)) ali nije poenta u tome dal sam znao ili ne vec da je osnovni VGA format 640*480 po meni malo za telefon koji se reklamira ako telefon bezgranicne zabave,da su bar stavili wVGA format ili osnovni HD od 1280*720,mada kao sto rekoh ima mesta razvoju tako da ce mozda i to da promene(nadam se).[A ko je kovac nemam pojma :D ]

Vidis ja sam do sada kupovao SE telefone u nekoj desetoj radnji(da ne spominjem ime) i uvek sam dobijao pun paket po ~200-300e manjoj ceni od one u TM-u koji je skuplji cak i od ovlascenog prodavca,pri cemu sam uvek dobijao 6 meseci garanciju koja se odnosila na sve i SW i HW,kao i svu pratecu opremu.

Sto se tice datuma predstavljanja/razvijenosti,naravno da se ne vidi koliko je razvijen u odnosu na predstavljanje,nego kazem da mi je cudno da s obzirom koliko pozurili da predstave IDOU,da to nisu uradili i sa AINOm.

JA nisam ni rekao da si se falio,vec da si pipao Satio :D ,a nisam to svatio ni pravdanjem ;) nit znam sta i gde i za koga radis:p , samo znam da bi i ja voleo da mogu da 5 min da se docepam Satio-a da vidim kakav je,jer vecinu telefona koje sam kupovao ,nisam imao gde da iscackam pre kupovine...

Poslednja izmena:
Као и сви СЕ сматфонови, оперисано од дизајна, али прилично добри...

Nazad
Vrh Dno