Pa evo i ja da se oglasim
Imam T610 vec par meseci. Dobio sam ga sa R1L verzijom softvera i nikakvih bagova nije bilo, ni govora o memory bug-u (koga inace stvarno ima sa prvom verzijom softvera, mada su se takvi telefoni prodavali jos pre nekoliko meseci). SE je inace do sad izbacio nekoliko verzija softvera.
Sam sam vrsio upgrade softvera. Imam "ozloglaseni" terminator dongle :mrgreen: i DIV 8.4 softver. Upgrade-ovao sam tel iz jednog razloga, to je Vodafone sh*t koji sam dobio uz telefon, i koga sam hteo napolje po hitnom postupku. Kada sam vec bio u prilici da to uradim, stavio sam novu verziju softvera R3C, predzadnji release i bas nikakve razlike nisam primetio u odnosu na R1L. Da jos jednom pomenem: ni govora o memory bug-u sa ovim verzijama softvera, niti sam primetio bilo koji drugi.
Na stranim forumima sam video dosta zamerki na racun displeja na dnevnom svetlu, ali mi nije jasno sta ljudima tu smeta kada se meni apsolutno OK i lepo vidi i kad je lep dan

Sto se tice baterije, drzi 4-5 dana bez problema, uz prosecno akanje, a kad miruje hoce da udari i 6. dan

nice cheers
Bluetooth koristim svaki dan, pre svega za sinhronizaciju. MS Outlook (iz office paketa) se odlicno slaze s telefonom, ono sto koristim uglavnom je baratanje kontaktima, organizer i tasks list. Ali bluetooth koristim i za prebacivanje igrica na tel (igram nesto, kad se smorim nabacim novu :d), prebacivanje slika sa tel-a na komp i zvukova sa kompa na mob (u midi formatu, naravno :happy: )
Sto se tice 13 sec trik-a, to naravno ne funkcionise na T610. Onaj ko hoce da izbaci eventualni vodafone/T2/etc.. morace da flesuje telefon.
Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan telefonom, po mom ukusu je i vise nego odlican, perfektan. Dva minusa koji bih mu dao: memorija od 2MB (rado bih ga natovario bez granice, ali ipak sa malo boljom organizacijom podataka, stoji mi oko 1MB slobodno i nemam potrebe da ga tovarim vise od ovoga). Drugi minus je kamerica, koja nije bas nekog kvaliteta (ipak je to samo phone kamera), ali mi najteze pada sto ne moze da slika dobro u mracnoj sredini (ako je solidno mracno, ne moze da slika uopste).
P.S zaboravih da dodam:
nemam nikakvih primedbi na jacinu zvuka. Zvao me jedan ortak koji ima sh*t telefon, jedva sam ga cuo pa sam pojacao na max. Kada me posle toga pozvao ortak koji ima normalan telefon, zamalo da ogluvim

Inace, kada se pojacava zvuk na T610, izadje ti lepo obavestenje da pazis sta radis jer prejak zvuk moze da ti trajno unisti culo sluha
Sto se tice dekodiranja, ja mislim da svi servisi rade DIV softverom, u kome postoji opcija "rebuild SP area". U prevodu, ocisti se deo memorije koji sadrzi kod. Ova operacija ne sklanja vodafone/T2/O2/etc sra*a, za to mora da se uradi fles
Poz