Šta je novo?

SE P900 čudnovat problem..

SCOUT

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
620
Ugasio sam telefon i kada sam hteo da ga upalim izasao samo logo SE i ugasi se..Opet pokusam, ovaj put upali se ekran ali u crnom i brojke svetle..I tako samo stoji..Ima li neko ideju sta se desava?I da li da nosim telefon u servis..ako imate preporuke sto se tice servisa, kazite, ako ne sme ovde moze i na pp..Takodje, koliko moze da kosta opravka..pretpostavljam da je do softvera..
Hvala i pozdrav!

Dajte ljudi, sta da radim?:S: Da li da ga nosim u servis..
:wave:

to je softver otisao izgleda,ili ces probati sam da ubacis nov sw ili da nosis u servis,u servisu je to oko 10e,a ovako mozes preko programa Sonyericsson update service nadji na SE sajtu potreban ti je samo USB kabal i to je to

HM ne mora da znaci da je softver, mozda je i nesto hardverski... samo ne pada mi na pamet sta... ajde da lupim glupost, mozda neka od memorija ili nesto. nosi ti to lepo u servis
e da, cisto sumnjam da ce sproci samo sa 10e, ispod 30e ne racunaj ako je samo softver, a ako je nesto nedaj boze drugo onda je jos skuplje, jer kad ti vide takav telefon... znas i sam sta ce da pomisle

meni su za upgrade sotvera koji sam ja sam uz pomoc phoenixa uradio trazili 30e

'fala na odgovorima..Postoji li neko ko radi u servisu ili ima dodira sa ovim stvarima pa da mi kaze iz prve ruke koliko ce me ovo kostati..
poz

Ugasio sam telefon i kada sam hteo da ga upalim izasao samo logo SE i ugasi se..Opet pokusam, ovaj put upali se ekran ali u crnom i brojke svetle..I tako samo stoji..Ima li neko ideju sta se desava?I da li da nosim telefon u servis..ako imate preporuke sto se tice servisa, kazite, ako ne sme ovde moze i na pp..Takodje, koliko moze da kosta opravka..pretpostavljam da je do softvera..
Hvala i pozdrav!

Ista meta isto odsojanje :) Imao sam isti problem sa P900. Dakle problem su dva problema :D
Prvi i glavni problem je baterija. A drugi i sporedni otkazao software zbog tih varijacija u bateriji (bar tako rekli u servisu). Baterija je ila otkazala(otkazivala) i variarao valjda napon i desavalo mi se to sto i tebi. Zamenio bateriju i naravno opet se tako suntavo palio kao kod tebe i ja opet otisao do servisa i momci isfleshovali mob stavili mu cak P910 software i radio ko blesav posle...

Poslednja izmena:
4bane
i koliko si platio?

Pa original SE bateriju BST-15 u CT-u sam platio boga mi koliko se secam nekih 40-tinu €. A fleshovanje u P910 software me je izaslo 600 dinara (uzmi u obzir da je to radjeno letos (2006) tako da i mozda nije to trenutno validna cena).

Nazad
Vrh Dno