Šta je novo?

SE K850 test

Ne znam kako su ljudi tako kratkovidi.kao prvo to se vec desilo,a i da nije jel ti smatras da mozda nema tehnoloskih mogucnosti za to?ili trziste "ne daje" da se to dogodi zbog prodaje digitalaca....gluposti,niko nece toliko daleko da ide.tehnoloska revolucija je u toku,jesi ti slep sine!?
Ova tvoja recenica ce se moci iznova i iznova citirati kad se bude demonstrirala zatucanost.moze vec i sad...:d

I tako sutra kad odes da se slikas u foto-radnju covek izvadi mobilni a ne aparat:D:D:DHoce to:D:DCestitke na ...khm...specificnom razmisljanju:D:d

Poslednja izmena:
K850i je extra telefon,sada imam SE K800i i prezadovoljan sam telefonom,glavna razlika izmedju K850i i K800i je u video modu sada je on 240x320 pri 30fps...(konacno)... mada mi se ne svidja sto je u 3gp formatu ,a i ekran mu je nesto veci u odnosu na predhodnika i sada iznosi 2.2 inca :type:

Pa sta znam, ne vidim neki razlog da korisnik k800 apgrejduje na k850. Ima puno poboljsanih stvari, ali dizajn je nekim korisnicima gori, i kamera koja je samo 10-20% bolja nego na k800.. i da ne zaboravimo cenu koja jos dugo ima da bude dosta veca od k800.

Poslednja izmena:
Telefon je odlican u svemu osim u ceni, prate ga naravno nedostatci kao i sve ali ne moze sve biti savrseno.
Imam odlicno iskustvo sa se k750, uzeo sam ga kod telekoma na ugovor pre 1.5god i prosao je sam pakao ispado po betonu punio se peskom i prasinom klizao preko bara radio u extremnim usluvima -20 stepeni C pa do 45C i sada izgleda kao da je dosao iz bejruta ali radi i nije pokazivao nikakve tendencije da se ukvari.
Tako da samo malo padne cena k850 i uzimam ga.

Napadas ljude a pojma nemas, furas neke stabilizacije i autofokuse. Pogledaj ovaj link pa uporedi, radi se o digitalcu plastikaneru koji se i ne proizvodi i o K810.
http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=1&ma1=1&mo1=223&p1=1266&ma2=62&mo2=331&p2=2169&ph=16
Malo je glupo porediti fotoaparat sa CCD senzorom od 4 Mpx + priličnom budžom od zoom objektiva (da li bi voleo da tako nešto nosiš u džepu kao telefon?) sa kamerom koja ima CMOS od 3 MPx i objektiv jedva veći od glave šibice. Fer poređenje bi bilo ono sa sličnim CMOS foto aparatima (npr. MustekGsmart).

Štaviše, sa modovanim drajverom k800 može sasvim solidno da se po kvalitetu približi makrou iz tvog primera. Ono što ne može, to je onaj crop sa etiketom na boci vina. Ali čak i tako, to je više nego dobro i jede za užinu mnoge digitalce iz prošlosti za koje su sa davale stotine i stotine evra. Budimo realni. Vi sad uzmete neki Canon A720 IS i onda poredeći s tim dokazujete kako je SE kamerica slaba, a zaboravljate kakve su bile fotke kompakata koliko juče.

Inače, da, naravno da bi SE mogao ubaciti i mnogo bolje, ali nisu ludi da ugrožavaju svoje ultrakompakte.

Uostalom, evo jedne fotke koju sam ja uradio sa SE kamericom sa CMOS-om od samo 2 MPx, dakle slabijom za više od trećine (bezmalo duplo) od ove o kojoj pričamo. Da li zaista ozbiljno mislite da ova fotka tehnički može da služi samo za MMS?

Poslednja izmena:
Kakve su vam slike kada slikate sa blicem? meni je svaka 3ca dobra a ostale su tamne... izgleda da blic okine pre nego shto telefon slika...

Poslednja izmena:
Kakve su vam slike kada slikate sa blicem? meni je svaka 3ca dobra a ostale su tamne... izgleda da blic okine pre nego shto telefon slika...

kod mene su slike (5mp) extra. Imam ih pregrst slikanih u totalnom mraku. Fazon je prste da ne drzis na poledjini aparata kada slikas, jer izgleda da ima neki senzor na poledjini, kojem ako primaknes prst slike budu tamne. Evo jedna slikana oko ponoci u mrklom mraku

Prilozi

• n1396251959_30058566_8900.jpg
    n1396251959_30058566_8900.jpg
    33 KB · Pregleda: 74
Resio je problem :p Otarasio se "najboljeg telefona".

Poslednja izmena:
Al` ipak, meni je ovo prvi SE od T610 (ne znam jel on bio SE ili E ali nije ni bitno), imao sam prije k850 samsung d820 i sa SE K850 sam jako zadovoljan. Solidno je brz, ne zaglavljuje, slika odlicno, blic odlican, zvuk solidan, ekran dobar. Sve u svemu (za mene) jako dobar telefon.

Poslednja izmena:
Onda je onaj shto sam ja imao bio falichan, jer nije ni B od brz. Ono je bila sramota kako se telefon krece kroz meni, a u porukama je tek bio kriminalan...
Uzeh sad K800 sa kojim sam i vishe nego zadovoljan, al mislim da najbolji telefon shto sam uzeo do sad je bio K750, telefon je kidao u svoje vreme, a ne bi me bilo ni sad sramota da ga izvadim iz dzepa :)

Poslednja izmena:
evo baš sad gledam poruke na mom K850. Imam ih par stotina u telefonu, što poslatih što primljenih. I u svaku ulazim bukvalno čim kliknem na nju.

Nazad
Vrh Dno