Darko1290 je napisao(la):Ma zvuk je sasvim ok...
Darko1290 je napisao(la):A kako to nema operativni sistem? Naravno da ga ima. Jedino ako mislis na to da nema Symbian. E, sad ti meni objasni, sta to symbian nudi a sto jedan obican telefon ne nudi meni kao obicnom korisniku koga totalno ne zanima npr. da li moze da cita pdf na telefonu. Ne znam cemu to velicanje symbiana...
inace prodaja pocinje sredinom aprila(k750i).
W800 has a powerful battery that will play for 15 hours if the phone is switched on, or up to 30 hours if it is not. Weighing in at less than 100g, the W800 also offers a 2 Megapixel camera complete with autofocus, picture light, active lens cover and digital still camera interface. There are useful accessories such as the MMC-60 Music Cable which connects the device to play out on a stereo hi-fi, and the HCA-60 Advanced Car Handsfree which allows music to be played through car speakers.
byMaX je napisao(la):A za sta se to bune ljudi za W800? Razmazeni zapadnjaci koji su navikli na iPod i milion giga muzike? 512MB je meni bas dovoljno, a ako bude Transcend Duo kartica, lako cu kasnije uzeti i neku od 2 giga... Da, planiram da uzmem SE telefon.Pogledacu ga na CeBit-u, zamolicu nekoga i da mi pusti malo neku pesmu, pa ako se odlucim za njega kad dodje kod nas (a ocekujem da cena brzo padne na 350e)...
delimir je napisao(la):Da kamerice na mobilnim telefonima mogu da budu veoma kvalitetne pokazuje npr. ovaj link (obavezno pogledajte sample slike!) a SE je uvek imao solidne kamerice u svojim telefonima...
http://www.mobile-review.com/review/nokia-6630-camera-en.shtml
Sve u svemu, vise nego interesantno. Ne znam kako ranije nije bilo svega toga...
Stefan1 je napisao(la):e a ovde nisam nasao fotke sa W800.
Ovde ima fotki nacinjene "mojim" telefonom,a ne od K750/W800
Nego sta mislite da li su povecali rezoluciju video zapisa i eventalno smanjili kompresiju,kako bi snimak bio iole "upotrebljiv"
pazi, k750i ce izaci u aprilu, a w800 tek 3 meseca posle. Ako budu isti za reprodukciju zvuka, ko ce onda da cheka 3 meseca za nov telefon, koji kad izadje ce opet biti skuplji od k750 (kod nas pogotovu, cene svih novih malo boljih telefona izuvaju). A i shto kazes, probacemo na cebitubyMaX je napisao(la):Gresis Hajli, i ostatak koji misli da ce W800 da ponudi bolji kvalitet zvuka od K750i. Istih su dimenzija, ekrani su isti, sve je isto, osim sto W800 stize sa karticom od 512MB, a K750i sa 64MB. Oba dolaze sa istim sluskama (bar prema infou na mobileburnu), moguce da ce nesto namerno biti disableovano na K750i, ali je unutra sve to isti hardver, kao 7610 i 6670. Ovo je prvi put da sam pozeleo da imam SE telefon. I k750i, pogotovo W800 su lepi telefoni (mada i 6680 sada ima ok dizajn, hvala bogu da su u nokiji prestali da eksperimentisu), imaju mogucnost rada sa MSN/ICQ servisima, POP3 i par igrica, a sto je najvaznije, W800 se prodaje pod Walkman brendom sto znaci da mora da pruzi zadovoljavajuce dobar zvuk, sony se sa tim stvarima ne zayebava. Ako se kod 6680 sluske budu kacile na pop port i budem osudjen na one nokijine bubice, preostaje mi da idem na W800. Smor je nositi mp3 plejer sa sobom stalno, ovako lepo imam sve u telefonu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari