Šta je novo?

SE K500i MMS problem

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
naime i ja bih da iskoristim ovaj popust na cenu MMs-a medjutim imam problem.Mogu normalno da primam poruke ali ne kontam kako da posaljem.Odaberem ja slicicu i tako to i kad idem na send on kao krene da salje i onda poruka ode u outbox i pise message queued for sending.I odatle nema nikakve opcije za slanje.Ne kontam jel to vec poslato?Ali sto bi onda stajalo u outboxu a ne u sent items.Molim za pomoc

Jesi primetio da je poruka poslata ili je samo stavi u outbox!?Meni je tako radilo na K700,cim pocne da salje,skloni mi se sa ekrana i salje u pozadini iz outbox-a,isto kao e-mail na kompu!
Pozdrav ,)

To vam se desava zato sto je drugacija ip adresa za mms. Uradi ovako:
udjes u opcije za data comm, otvoris novi account profile.
Ime: mts mms
apn:mms
username:mts
password:064
ostalo ostavis prazno

Onda ides na mesage/settings/picture message/message server
tu upises http://mms.mts064.telekom.yu/mms/wapenc
internet profile: odaberes mts mms koji si vec kreirao predhodno
Na njega kliknes more/settings i upisujes redom:
connect using: odaberes mts mms
internet mode: wap
gateway adress: 172.017.085.131 (ovo je vrlo bitno, to je ta drugacija ip adresa bez koje sam i ja muku mucio)
Ostalo ostavis prazno, ides na save i to je to
Javi sta si uradio, ovo sam pricao za k600, ne verujem da je za k500 nesto drugacije

Lomnica_city je napisao(la):
Jesi primetio da je poruka poslata ili je samo stavi u outbox!?Meni je tako radilo na K700,cim pocne da salje,skloni mi se sa ekrana i salje u pozadini iz outbox-a,isto kao e-mail na kompu!
Pozdrav ,)

Pazi ja odaberem sta da posaljem i idem na send.Onda mi pise sending,kao salje.Ali mi samo posalje u outbox poruku na kraju i to je to.

skroller je napisao(la):
To vam se desava zato sto je drugacija ip adresa za mms. Uradi ovako:
udjes u opcije za data comm, otvoris novi account profile.
Ime: mts mms
apn:mms
username:mts
password:064
ostalo ostavis prazno

Onda ides na mesage/settings/picture message/message server
tu upises http://mms.mts064.telekom.yu/mms/wapenc
internet profile: odaberes mts mms koji si vec kreirao predhodno
Na njega kliknes more/settings i upisujes redom:
connect using: odaberes mts mms
internet mode: wap
gateway adress: 172.017.085.131 (ovo je vrlo bitno, to je ta drugacija ip adresa bez koje sam i ja muku mucio)
Ostalo ostavis prazno, ides na save i to je to
Javi sta si uradio, ovo sam pricao za k600, ne verujem da je za k500 nesto drugacije

Radi!!!
Sve mi je bilo podeseno kao sto je navedeno jedino nije bilo odabrano ovo connect using:MTS MMS nego je meni bilo selektovano GPRS.I to je samo bio problem evo sad sve salje i radi.
Hvala

Nazad
Vrh Dno