Šta je novo?

SE C905i i w960?

• Začetnik teme Začetnik teme ICE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
715
Da li neko ima ili je koristio navedene modele pa da napise neko iskustvo sa njima? Trenutno imam SE w850 evo vec vise od 3 godine, zadovoljan sam sa onim sto nudi ali ga je pregazilo vreme pa sam se prvo okrenuo SE kao proizvodjacu pa sam nabasao na ove modele. Jel vredi prelaska sa ovog mog na ove modele? Koliko su aktuelni posto ne nameravam da menjam duzi period telefon. Razmisljao sam i o E72, al nikad nisam imao uskustva sa Nokiom pa ne znam sta da ocekujem. Poz

C905 i W960 su u potpunosti razliciti telefoni. Jedan je Cybershot, a drugi je Walkman-smartphone. Zavisi sta tebi treba. Oba telefona su odlicna, s'tim sto C905 ima jednu manu, a to je gornji flet koji se pokida od pritiskanja C. Tacno ti vodovi se prekinu koji su za slusalicu. 90% odu u servis u prva 3 meseca. Ali posle fixa, nisu se javljali problemi.

Ako ti se svidja C905, preporucio bih ti W995 koji je skroz bez mana. Telefon je odlicno uradjen i softverski i hardverski i svaka mana je uklonjena.

Za E72 nemam jos komentara, ali za E71 znam da je odlican telefon. Jako kvalitetno uradjen. Ni jedan nije otisao na servis.

Ja imam P1i. Slican je sa w960. Sem te tastature. I mogu reci da sam jako zadovoljan. Imam ga vec 3 godine i jedini zez je sto je UIQ3 napusten. 🙁

Ja imam P1i. Slican je sa w960. Sem te tastature. I mogu reci da sam jako zadovoljan. Imam ga vec 3 godine i jedini zez je sto je UIQ3 napusten. 🙁

+1

Da potvrdim tvrdnju, posto i ja posedujem jedan P1i. Jes' da sam ga izmodovao dosta, ali telefon je extra. 🙂

Nazad
Vrh Dno