Šta je novo?

SE Arc S ili Lg 3D?

• Začetnik teme Začetnik teme nebo80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nebo80

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.08.2012
Poena
169
Koji je telefon bolji od ova dva,konkretno na kom je bolja kamera,bolji ekran,kvalitetnija maska?Dopada mi se Arc S i imao sma ranije prilike da se igram s anjim,mislim da je kamera jako dobra kao i kompletan aparat,dovoljno je brz za svakodnevnu upotrebu,a o Lg-ju 3D ne znam puno.

Imao sam oba modela,na Xperiji je bolja kamera bas primetno i ekran daje lepsi prikaz boja,dok je zamerka na plastici kucista koja je shiny i jako loseg kvaliteta.Lg 3D ima bas cvrsto kuciste i taj 3D ako to volis,ali sem toga nista drugo.Baterija losa,UI bezveze,baguje dosta.I da 3D ima dual core a Xperia single core procesor.

Imao sam Arc, sada sam na O3D.
Arc ima bolju kameru i dobro je optimizovan softver.

Sto se tice ekrana, oba su stvarno odlicna. Ne bih mogao da kazem koji ima bolji.

O3D ima mnogo kvalitetniju izradu kucista i jaci hardver (dvojezgarni procesor, dvokanalni RAM i PowerVR540 GPU) + 3D kameru i 3D ekran. Tako da sa lakocom pusta i snima 3D video i 3D fotografije. Takodje, ima odlicnu aplikaciju preko koje svaka OpenGL igra bude pretvorena u 3D (i izgleda odlicno).

Tacno je da Arc ima lepse dizajniran UI. Ali kome smeta na O3D, lako moze da promeni sa nekim custom launcher-om.

Citam da Arc ima extra kameru ali da je ogranicen sa video plejerom,sa kodecima,i da pusta samo mp4 format,pa verovatno normalan film u Avi.formatu ne bi mogao da pusti.Lepsi mi je crni nego belo model,jedni ga hvale,drugi ga pljuju jer kazu da je jako spor sto ja ne bih rekao.U VIpu je Arc S jako povoljan a po prodavnicama je Arc S 44000 sa dve godine garancije...Gledao sam i model Lg L7,i ubedjen sam da je Arc S puno bolji od njega,jer kamera na Arc S modelu je perfektna.

To sa kodecima nije ni bitno. Ubacis aplikaciju i pustas sve formate.

@nebo80 gde hoces da kupis telefon u VIP-u ili prodavnici? Ako ces neki paket bolje gledaj galaxy nexus ili huawei ascend p1 mnogo su bolji...

Uporedjujes telefon koji ispada skoro 3x skuplji od ArcS/LG3D 🙂

Uporedjujes telefon koji ispada skoro 3x skuplji od ArcS/LG3D 🙂

Dobro stvarno su skuplji npr ovaj huawei izadje u VIP-u 29000 za smart 1100 a arc s 15000 za isti paket,ali u oglasima moze da se nadje nov p1 za 250-270 evrica.Ali ako kupuje android ne gine mu neki postpejd tako mu da dodje na isto...jedino ako uzme smart 120

ArcS 15000
taj Huawei ~25.000
Nexus 36.000 🙂 (generalno sam mislio da je poredjenje Nexusa i ArcS/LG3D potpuno besmisleno, mada i poredjenje ovog Huaweia ako se uzima u VIP-u je malo logicno)

Nazad
Vrh Dno