Šta je novo?

SDHC reader?

frenchie

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2002
Poena
620
ne znam da li sam na pravom mestu?
nedavno sam nabavio sdhc 4gb karticu...
i naravno kad je dosao trenutak da prebacim slike na hard, provalio sam da moji citaci kartica ne iscitavaju gore navedenu karticu...(inace citac kartica je MSI star reader, operativni sistem Windows XP sp2)
da li i dalje mogu da koristim ovaj citac za kartice ovog tipa? da li je potreban neki dodatni driver ili sta vec kako bi to radilo?
na microsoft siteu navode neki hot fix....ali...
veliko hvala

Poslednja izmena:
Mnogi card reader uredjaji imaju problema sa karicama velikog kapaciteta..Moj Apacar nije video kartice preko 2Gb..Na moju zalost posle sam procitao lepo ljudi napisali u upustvu..Sad imam isti MSI ali su mi sve kartice ogranicne na 1 i 2Gb (zbog blesavog Apacera) nisam imao tih problema ali kod mene na ambalazi pise da je SDHC Card(Option) - SDHC Vista...Mada se to vise nigde nepominje cak ni na MSI sajtu sem da kao ima i tu mogucnost citanja ali prepostavljam pod Vistom.....a pdf upustva su skrta do bola a i stace ti ubacis karticu i trbao bi da je vidi kad ono...Nemoj da trazis jer nista novo nisu ni dali od onog sto vec imas...Meni smeta sto je 52in1 a nema mogucnos citanja xD-Picture Card

Nazad
Vrh Dno