Šta je novo?

SD/MMC kartica od 128Mb

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Posedujem karticu od 128Mb koju sam kupio od jednog lika preko oglasa...
Kartica je naime zakljucana i kada sam ga zvao prvih dva tri puta on je rekao da nema pojma o sifri, i dao par puta da probam razne...
Inace, on jeste zakljucavao karticu ranije. Covek se vise ne javlja.
Sta da radim?!? Probao sam razne programe, ali ne radi.
Neki predlog, sugestija?!?
Da li da je bacim ili postoji neki nacin da se otkljuca?!?

Na samoj kartici imas mali prekidac sa kojom zakljucavas
i otkljucavas karticu, tako je bar kod moje kartice.

vidi sliku.

Prilozi

• sd.jpg
    sd.jpg
    55.7 KB · Pregleda: 75
Kartica se isto zakljucava i sifrom...

Koliko ja znam nijedna mmc kartiva nema lock na sebi. Samo sd kartice. Tako da je predlog o motki u rukama naj bolji!!! :D

Zar ne može da se preformatira u card readeru? Ili tako nešto?

Mozda ne bi verovali, zabode ceo komp kad ubacim u CR... to je prva stvar koju sam probao.
Mislim na desktop bez ikonicu, uz gresku...

Ma, nisam ja siledzija, i ako imam 95 kila, i mogao bih da pojedem tog lika ukoliko bih ga nasao ,)
Inace, lik se zove Miodrag... ne znam zasto sam to pomenuo. Probao sam i razne programe, i nista ne pomaze, ali danas sam cuo da ima par ljudi u BG koji to rade, i ici cu kod njih cim ih nahvatam. Ako bude uspeha, javicu...

A sto se tice HW zakljucavanja, pa ljudi, imao sam ja 3.5" diskete... :p

Stvarno nisam znao da može da se zaključa MMC kartica da zabada ceo kompjuter.

Da li si ti siguran da je ta kartica uopšte ispravna?

Moja stara transcend 128 zakucava komp cim je otvoris iz explorera, ali sasvim normalno radi u siemensu sl45.

Idi na ovaj link: http://www.mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?t=4073
Upravo se javio jedan decko koji ima neki uredjaj MMC unlocker i hoce da pomogne decku koji se tamo javio nakon sto mu se memorijska sama zakljucala posle formatiranja Nokie 6600 pa ce verovatno i tebi pomoci.
Pozdrav ,)

@jovan_jocic:
neverovatan splet okolnosti je da sam originalno kupio karticu za SL45 ,)
koji imam jos uvek i ne moze da je formatira i ne vidi je...

@lomnica_city:
HVALA! sada cu da pogledam o cemu se radi...

Nema na cemu,drago mi je da pomognem!Mali predlog,ako ti ovaj decko i pomogne ja bih na tvom mestu ipak nasao onog tipa sto ti je prodao i"naplatio"mu tvoju muku u naturi,ti njemu samare on tebi suze! ;)
Pozdrav ,)

Pa onda mu se to ne isplati!Memorijska od 128MB kosta oko 16-17 evra a da plati za otkljucavanje polovne 10-15 evra... ipak ti pitaj onog lika pa vidi!
Pozdrav ,)

Lomnica_city je napisao(la):
Pa onda mu se to ne isplati!Memorijska od 128MB kosta oko 16-17 evra a da plati za otkljucavanje polovne 10-15 evra... ipak ti pitaj onog lika pa vidi!
Pozdrav ,)
256 22 eu u hellasu

A ti mi citiras odgovor zbog... ?On ima memorijsku od 128MB drugar,bas kao sto sam i napisao!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno