Šta je novo?

Scythe Orochi

Scythe-u bi bilo pametnije da je uzeo Infinity i dodao vishe rebara i uchinio da sve to bude gusto, kao rebra kod TRUE, i dodao poneki heatpipe a ne da pravi ovu kreaturu.

Scythe-u bi bilo pametnije da je uzeo Infinity i dodao vishe rebara i uchinio da sve to bude gusto, kao rebra kod TRUE, i dodao poneki heatpipe a ne da pravi ovu kreaturu.

Taj dizajn i nije najbolji, npr TT BT ima gusta rebra kad je fan na low ispod 1.3k slabo hladi, TRUE nema gusta rebra, srednje su gustine, sto je i najbolje resenje a najredja ima Ninja/Noctua. Znaci sto gusce nikako nije i sto bolje.

Mislio sam na tower-like kulere, BigTyphoon ima malo neortodoksan dizajn.
Nisam sada hteo reci da TRUE ima najgushca rebra na svetu vec da bi bilo mnogo bolje da su probali da iskopiraju TRUE sa nekom novom revizijom Infinity-ja i da to ponude za manje para nego TRUE, nego shto su izbacili Orochi za koga je pitanje da li ce da se moci upakovati u bilo shta osim full tower kucishta kada je problem spakovati recimo TRUE u neko middle tower a ovo je kudikamo veci objekat. Samo toliko.:wave:

Videcemo testove, mozda i pored ovolikih dimenzija TRUE pobedi. :wave:

I ja to chekam, interesuje me kakve ce performanse imati mada prednost TRUE je to shto moze da se napravi uvek push-pull kombinacija shto moze da je pojacha a ovo mi deluje ogranicheno sa te strane, barem ja ne vidim mesta za unapredjenje od strane korisnika. Ako bi vec uzimao tako neshto, pre bih uzeo onaj SuperTyphoon sa 140mm ventom nego ovaj Scythe..

Flight 31,32 i ti kazes da je bolji za vise od 10c :d:d:d Moj je na idle 27-30 prema tome ne znam o kojih 10-15c pricas:d:d:d
I jos uvek stoji moje misljenje da je ovo tenk a ne cooler.

Flight 31,32 i ti kazes da je bolji za vise od 10c :d:d:d Moj je na idle 27-30 prema tome ne znam o kojih 10-15c pricas:d:d:d
I jos uvek stoji moje misljenje da je ovo tenk a ne cooler.

Zato sam ti i dao link pa pogledaj celokupno testiranje imas i tabele koje je odradio Superstarr, ono sam rekao neozbiljno i neobavezno, kao sto je tvoja izjava bila neozbiljna kada si rekao da ce onaj kuler da smanji temp za 5c u odnosu na TX, to je nesto neozbiljno, da sam hteo da te lazem ili zavlacim, ja bih ti rekao imam 22c u idle trenutno. Evo sada je malo hladnija soba i temp. je 29-30c, a test ce ti najbolje objasniti sve.

@Zoo i za tebe vazi, baci pogled, ne ujeda onaj test.

@Misko, ova baglama mora dobro da hladi, e sada tu si u pravu da li ce moci tim hladjenjem da opravda cenu i gabaritet, to tek ostaje da se vidi.

Ali definitvno dobro resenje da pokazujes komsiji i rodbini, tipa evo da vidite kako izgleda PC "iznutra" :D

@Zoo i za tebe vazi, baci pogled, ne ujeda onaj test.

Temu sam pratio od početka, zato sam i morao reagovati na onih "5-10 C". Eto i sam si rekao da si malo preterao - bilo kako bilo totalno je nebitno.

Nazad
Vrh Dno