Šta je novo?

scythe Kama Bay

Naravno da moze da se nabavi Scythe Kama Bay ali je on vec mnogo skup u nabavci.Probaj sa Tehnikom PC Outlet oni su neko vreme donosili Scythe,mozda mogu nesto da ......

mnogo mocne stvarcice,ali to dok ti stigne na ruke ima da izadje 30 evra,a to se ne isplati,preskupo je...

Bash sam gledao sonic tower u nemachkoj 25e, a ovde si srecjan ako nadjesh za 45e...tuga golema 🙁

mnogo mocne stvarcice,ali to dok ti stigne na ruke ima da izadje 30 evra,a to se ne isplati,preskupo je...

Definitivno je preskupo, s`obzirom da moze da se napravi u kucnoj radinosti za manje od 15 minuta i vrlo malo potrebnog materijala.
Ja sam moj vent vezao vezonkama, na dnu imam jos jednu 12cu za hdd-ove. Maskice za 5,25`` su sa blueberry 832 kucista, znaci one standardno suplikave, mada pasu i razne druge, kao npr. one sa CM Centurion. Ovo je prilicno lako izvesti i ne kosta mnogo!

Imam i gril sa 12ca CMStackera, ali ne mogu da ga montiram na ovaj vent, a nema ni potrebe.

Prilozi

• DSC00008.webp
    DSC00008.webp
    49.2 KB · Pregleda: 99
  • DSC00009.webp
    DSC00009.webp
    58.3 KB · Pregleda: 94
  • DSC00010.webp
    DSC00010.webp
    56.1 KB · Pregleda: 107
Poslednja izmena:
znam da pc tehnikom imao jedno vreme ali izgleda da nece skoro novi uvoz
@djolez vidi ako mozes da nabavis nesto slicno da bude oko 20e

Sad gledam,meni mp cena za Scythe Kama Bay je 43 eura dodaj tu jos 6-7 eura,znaci bez 50 eurica nemoj nista da ocekujes.Scythe je inace skupa marka.

@Luckies
stavljao sam ja tako vent ali mi je nesto oscilovao sa tih traka plastisnih pa reko ako moze ovo da se nabavi za 1500-2000din bolje mi je razmisljao sam ja o toj varijanti znam da to moze ali
@djolez
znam da scythe skupa marka ali boze moj u svako slucaju hvala

jerzna neko jer moze oni CM kavezi za Hdd sto se stavlja u 5.25 mozda nesto slicno

slike su iz faze pre ciscenja sad sam stavio grilove i sve izgleda lepse
te dve dvanesti duvaju tu a tu dole jednu sam planirao tamo malo iznad da pravi promaju

Prilozi

• DSC00962.webp
    DSC00962.webp
    121.9 KB · Pregleda: 107
  • DSC00961.webp
    DSC00961.webp
    100.7 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena:
Pa na CM sajtu pise "Compatible with ATX case with 3 x 5.25 drive bays,Ideal for CM Stacker and other cases" pa valjda moze u bilo koje kuciste.Imas u desku da kupis to.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno