Šta je novo?

SCSI PCI karticu

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
gde bi moglo da ima? probao 1001 radnju

Za cega ti treba SCSI? Generalno se tesko nalaze nove, pre ces naci nesto polovno po oglasima.

ja i drugar imamo acer filmski skener (za 35mm), ali je drug ne znajuci da mu treba taj scsi prodao sa svojim starim kompom nekom dileru i cao djaci. a gurnuo scsi kabl u onaj ljubiscasti printer port (i to bash pashe) i kaze `hm, nisam dugo koristio skener, a sto mi ne radi?` 😀 😀 😀

i tako sada mu ja jurim pci scsi sa 25 pina

@ lukaja - to mu je previshe, hvala.

Poslednja izmena:
ja i drugar imamo acer filmski skener (za 35mm), ali je drug ne znajuci da mu treba taj scsi prodao sa svojim starim kompom nekom dileru i cao djaci. a gurnuo scsi kabl u onaj ljubiscasti printer port (i to bash pashe) i kaze `hm, nisam dugo koristio skener, a sto mi ne radi?` 😀 😀 😀

i tako sada mu ja jurim pci scsi sa 25 pina

.......

to ces naci jedino na nekim malim oglasima,
ako je nekome preostalo ....

Imam ja gomilu SCSI kartica, ali ni jedna nema 25pin SCSI na njoj - uglavnom su u pitanju 50pin ili HD50pin. (Tekramovi kontroleri).

Srecom mogu da se nadju adapteri 25to50 i slicno, ali se bojim da li je to pravi SCSI ili neku dummy SCSI kao sto je to bio cest slucaj sa ISA SCSI karticama koje su dolazile uz 'prve' skenere. Tu bi bilo velikih problema da se natera drajver da radi kako treba.

Elem, imas po pcberzi SCSI kontrolera za tipa 5eur, ali ti je najveci problem bas taj adapter...

vidim ja da ce biti belaja sa tom karticom, nema je nigde. videcu ako mu odgovora da se *****avamo sa tim adapterima sto ti kazes, to je jedino koliko sam skapirao?
on je vec ne znajuci pazario neku karticu od 50 pina...

@ gizmon - ma nema nigde ta od 25 pina...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno