Slayer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2001
- Poena
- 650
Daklem ovo me izludjuje strasno. Imam DVD rezac Pioneer 106-D i vise uopste nece da mi reze DVD-ove (brzina nije bitna). Na pocetku mi samo zakuca sistem na nekih 20 sekundi i izaci mi komandu gorepomenutu. Posle toga 15 minuta cekam da ispise "short lead-out". Na kraju je disk narezan, svi direktporijumi i fajlovi se vide ali nista nije citljivo
Slicno mi se desava i sa rezanjem obicnih diskova. Pisac je LG 52x (onaj klasika), ali ova greska se kod obicnih diskova javlja na samom kraju rezanja. Znaci kada ispise lead out i tik pre nego sto treba da izbaci poruku da je zavrsio uspesno, zakuca sistem na recimo 5 sekundi i izbaci istu poruku iz naslova. medjutim taj disk je citljiv za razliku od DVD-a.
Dakle ljudi, za ime bozje, recite mi u cemu je problem jer:
1. Ponestaje mi mesta na hardu, moram da backup-ujem nesto pod hitno
2. Previse mi je diskova puklo :wall:
Poz, i hvala unapred 🙂
Slicno mi se desava i sa rezanjem obicnih diskova. Pisac je LG 52x (onaj klasika), ali ova greska se kod obicnih diskova javlja na samom kraju rezanja. Znaci kada ispise lead out i tik pre nego sto treba da izbaci poruku da je zavrsio uspesno, zakuca sistem na recimo 5 sekundi i izbaci istu poruku iz naslova. medjutim taj disk je citljiv za razliku od DVD-a.
Dakle ljudi, za ime bozje, recite mi u cemu je problem jer:
1. Ponestaje mi mesta na hardu, moram da backup-ujem nesto pod hitno
2. Previse mi je diskova puklo :wall:
Poz, i hvala unapred 🙂