ZeeGerman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.01.2002
- Poena
- 725
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
- Matična ploča
- Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
- RAM
- 32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
- GPU
- PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
- Storage
- Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
- Zvuk
- on board
- PSU
- THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
- Kućište
- Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
- Monitor
- DELL 27" VA S2722DGM
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
- Ostale periferije
- Synology DS 220+
- Laptop
- DELL Latitude 5410
- Tablet
- Samsung Galaxy Tab S7+
- Mobilni telefon
- Honor Magic6 Pro
- Pametni uređaji
- Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
- Pristup internetu
- Optički internet
Ako benchmark community ima iskustvo i preporuku za neki sertifikovan kurs - bio bih zahvalan.
Nisam 100% početnik, znam osnove, čak se i (priučeno i "pomoćno") bavim time kod trenutnog poslodavca. JIRA mi nije nepoznanica, ali "problem" je u tome što bih hteo da proširim znanje, da se ne vezujem isključivo za JIRA-u i da za to imam sertifikat (jer ne znam/nisam siguran koliko dugo ću ostati kod trenutnog poslodavca). Nije problem izguglati online kurseve, ali mi je nemoguće da procenim šta vredi. Nemam problem da platim, ali nije poenta "zveknuti" ne mali novac za nešto što je u najmanju ruku upitno u smislu upotrebne vrednosti. Vidim da cene variraju od 200 evra pa idu i do 2000 i to mi stvara bojazan od bačenog novca (pre svega mi je bitno da sertifikat ima neku "težinu" za "sutra" u slučaju traženja drugog poslodavca). Nemam problem da bude na engleskom, ali bi mi značajno olakšalo/pojednostavilo ukoliko je na srpskom.
Hvala unapred!
Nisam 100% početnik, znam osnove, čak se i (priučeno i "pomoćno") bavim time kod trenutnog poslodavca. JIRA mi nije nepoznanica, ali "problem" je u tome što bih hteo da proširim znanje, da se ne vezujem isključivo za JIRA-u i da za to imam sertifikat (jer ne znam/nisam siguran koliko dugo ću ostati kod trenutnog poslodavca). Nije problem izguglati online kurseve, ali mi je nemoguće da procenim šta vredi. Nemam problem da platim, ali nije poenta "zveknuti" ne mali novac za nešto što je u najmanju ruku upitno u smislu upotrebne vrednosti. Vidim da cene variraju od 200 evra pa idu i do 2000 i to mi stvara bojazan od bačenog novca (pre svega mi je bitno da sertifikat ima neku "težinu" za "sutra" u slučaju traženja drugog poslodavca). Nemam problem da bude na engleskom, ali bi mi značajno olakšalo/pojednostavilo ukoliko je na srpskom.
Hvala unapred!
Poslednja izmena: