...koliko je sporiji od xp-a to stvarno je jako tesko reci...
Primer: koristim na drugom kompu Win98 vec skoro 6 meseci bez firewalla i Av-a i nijedan virus nisam pazario uz dosta surfa. Da moze Longhorn tako nesto da mi pruzi, odmah bih presao.
Evo, ni ja nemam nijedan jedini virus na kompu vec 6-7 godina... iako ne koristim nikakav antivirus niti firewall program.Ronnie Coleman je napisao(la):Bre, dali sam ja lud? Znaš šta si rekao sada!? Kako znaš da nemaš virus ako ne koristiš Anti-Virus? :wall: :zgran:Kod:Primer: koristim na drugom kompu Win98 vec skoro 6 meseci bez firewalla i Av-a i nijedan virus nisam pazario uz dosta surfa. Da moze Longhorn tako nesto da mi pruzi, odmah bih presao.
ova crna tema, sa providnim delovima mi se uopste ne svidja...Ronnie Coleman je napisao(la):Windows Longhorn je lepši od Windows XP-a po defaultu, modovanje je nešto drugo...![]()
A kako da radim benchmark-e u Linuxu, zivota ti?!?SurvivoR je napisao(la):Care stavi linux i nema vishe ni na 6 meseci
Skontace ljudi shta vredi, neki pre, neki kasnije.
CAR je napisao(la):A kako da radim benchmark-e u Linuxu, zivota ti?!?
pa, sta da mu dodaju? Najavljeno je: povecanje bezbednosti; CSS2 podrska; puna podrska za PNG; tabovi... sta jos treba dodati???kUdtiHaEX je napisao(la):I ovaj IE7 je tuga - ako je dodavanje 10tak novih opcija neki novitet, onda ceo razvojni tim IE-a treba da podnese kolektivnu ostavku.
CAR je napisao(la):Evo, ni ja nemam nijedan jedini virus na kompu vec 6-7 godina... iako ne koristim nikakav antivirus niti firewall program.
Kako znam da nemam? Pa, na nekih 6 meseci instaliram neki AV (tacnije, nekoliko), proverim komp... Ad-Aware pokrenem, osvezim mu bazu, pustim i njegov sken.
Sve cisto.
Deinstaliram AV. Ende.
Vidimo se za 6 meseci.
ZoNi je napisao(la):pa, sta da mu dodaju? Najavljeno je: povecanje bezbednosti; CSS2 podrska; puna podrska za PNG; tabovi... sta jos treba dodati???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari