Šta je novo?

Screensaver password?

Zli bokser

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2005
Poena
350
Problem je sto opcija uključivanja šifre u screensaver opcijama ne radi!znači kada štikliram ono "on resume,password protect" to bude aktivno i kada se screensaver prekine pojavi se prozor da ukucam šifru,ali to ustvari nema nikakvu funkciju i dovoljno je da kliknem OK bez ikakvog ukucavanja i normalno udje na desktop!
u c.panelu u userima sam podesio šifru i aktivirao je...ali opet ništa!Šta da radim onda??
imam sp2 i instaliran autopečer 5.1 (ako to ima veze,jer nakon njegove instalacije je isto bilo nekih problemčića...).
thx

Problem je sto opcija uključivanja šifre u screensaver opcijama ne radi!znači kada štikliram ono "on resume,password protect" to bude aktivno i kada se screensaver prekine pojavi se prozor da ukucam šifru,ali to ustvari nema nikakvu funkciju i dovoljno je da kliknem OK bez ikakvog ukucavanja i normalno udje na desktop!
u c.panelu u userima sam podesio šifru i aktivirao je...ali opet ništa!Šta da radim onda??
imam sp2 i instaliran autopečer 5.1 (ako to ima veze,jer nakon njegove instalacije je isto bilo nekih problemčića...).
thx

A kada ulazis u windows jel te onda pita za sifru? Ako tada ukucavas sifru moralo bi da radi i to sa screen saver-om!

Odgovara li ti standby umjesto screensaver-a? Ako da, probaj ovo: U screensaver tabu, klikni na power i podesi standby time. Zatim klikni na Advance i strikiraj "Prompt for password when computer resumes from standby".

heh,trebalo je samo da se rebutuje sistem i sad radi ok!al eto ja sam odmah morao da idem na benchmark da kukam...umesto da lepo restartujem komp!🙂

Cuvena stvar - ako nesto ne radi, prvo probaj da restartujes komp 😀

Nazad
Vrh Dno