Šta je novo?

Score-ovi (3DMark03&05)

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
Interesuje me da li je dovoljno sto imam 10700 poena u '03 i 4550 u '05? 😛 :cigar:

POZ :wave:

Ovaj 03 ti je u redu a 05 neznam jer nisam još probao, ali kavi su rezultati na netu sa novim nV karticama izgleda da ti je i taj dobar.

A gde bih mogao da nadjem score-ove na netu?? 🙂

Pa koristi google i trazi, recimo, 3DMark05 review...

ma sta ce ti vise 😉 salu na stranu, sve je ok 🙂

Koliko vidim, samo se puvas da imas 6800GT, nista vise :d 😉

GoranM je napisao(la):
Probaj detonatore 66.72 WHQL
evo ti link... http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=881&file=4&evp=1aa42bb9683bca5ac9ab113a877cba56
samo kliklni na "I Agree"
trebalo bi da u 3DMark05 popravis rezultat za nekih 500 poena 😉

Ja sam ranije koristio 61.77 i imao sam negde 3700, pa sam sada stavio 66.81 i imam koliko imam (oko 4550). Ne znam da li cu vracanjem na stariju verziju drivera dobiti nesto. 😀 Da li gresim? Da li su to oficijelni driveri?

to su oficijelni press drajveri i da imas veoma dobar rezultat! Zar si sumnjao da ces sa tom karticom imati los rezultat!
P.S
i ja sam stekao utisak koji je falcon izneo, te mi se ovaj trid ne cini preterano svrsishodnim
Iskreno
Nedjo

Pa pogledaj signature, on kad bi mogao dodao bi josh i neko dranje iz zvuchnika za skretanje paznje na njegovu imovinu... 🙂

ma zatvorite ovaj tred, mislim nije na meni da to kazem !
postoji site www.bencmark.co.sr za top 10 pa neka se tamo postuju rezultati, a sto se hvaljenja tice ima u signature-u opis makine pa je cini mi se to dovoljno 🙂

Sta mu vredi taj GT - he doesn't know the power of the red side 😀

byMaX je napisao(la):

Mislis "Dark side of the Force"? 😀

Gidra85 je napisao(la):
Interesuje me da li je dovoljno sto imam 10700 poena u '03 i 4550 u '05? 😛 :cigar:

Dovoljno za shta ? 🙂

ToxiC je napisao(la):
ma zatvorite ovaj tred, mislim nije na meni da to kazem !
postoji site www.bencmark.co.sr za top 10 pa neka se tamo postuju rezultati, a sto se hvaljenja tice ima u signature-u opis makine pa je cini mi se to dovoljno 🙂

E, kako ja mogu da udjem na tu listu? Imam par solidnih rezultata, a tabele obicno imaju po dva-tri usera... 🙂

Gidra85 je napisao(la):

Pa meni bi bilo dovoljno posto imam oko 3000 markova 03,
😀 , ali kontam da je pitanje bilo da li sa tim driverima imas ok rez. a to nemam pojma !

Poslednja izmena:
Ja imam 3370 poena u 03, sve mi se čini da je to malo, pošto se svi ovde "duvaju" sa duplo većim ciframa...?

(mašina je [email protected], 9600pro 128Mb, 1Gb RAM, nikad klokovana, nikad budžena, nikad čak nisam ni poterao 3dmark do pre neki dan... 😀)

Sad te vidim tamo na listi i uopste mi nije jasno sta si uopste hteo da pitas?

Puvač, lepo sam ja rekao, niko mene ne sluša :d

2 outlaw:To je OK rezultat za tu masinu.Ortak na istoj grafickoj i na XP3200+,512 Ram-a ima 3340.

A Gidra je hteo da nam da do znanja da je kupio kartu,a ne da otvori thread o 3D mark scor-ovima.

POZDRAV!

3D Mark 2001 se 17750
3D mark 2003 6200
3d Mark 2005 3000

P4 2.8Ghz/3.06, Ati 9800pro.

Malo off topic, ali mene pocinje da iritira stavljanje tolikih zaglavlja, bice situacija kao na exxtreme3d forumu gde u jednom threadu 70% strane cine raznorazne... ne toliko bitne sitnice 😀

Sva sreca pa moze da se iskljuci prikazivanje potpisa. Zbog "pokretaca ovog thread-a" i njemu slicnih najverovatnije cu iskljuciti prikazivanje istih...

Jos ce da ispadne da lik radi u Hellas-u ili je vlasnik te firme 😉

Poslednja izmena:
@eternity: Fala :wave:

@borab: Koliko memorije imaš? Ne mogu da verujem da je 9800 toliko (duplo) bolji od 9600-tke...

Prvo da se zahvalim Paradigmi i Aci sto su me stavili na listu. :wave: 🙂 Bice tu jes nekih rezultatica. 😀
Izvinjavam se svima onima kojima smeta ovaj moj thread sto sam ga uopste i otvorio (znaci nije zlonameran). U svakom slucaju ne morate vise da ga posecujete, i/ili ga jednostavno obrisite i tacka 😀 Ja se uopste ne ljutim. 🙂 Jedino sto sam ocekivao su odgovori kao sto je napisao "borab", nista drugo. 😉
@Delija: Kada sam pitao kako da se ubacim na listu mene jos uvek nije bilo na istoj.

byMaX je napisao(la):

Istinito

Nazad
Vrh Dno