Šta je novo?

SCnet Srbija poslovna mogucnost?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zokinho

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2007
Poena
304
Sta mislio o ovome malo sam cackao po sajtu i izgleda mi prilicno dobro , od skoro sam se registrovao , pratio sam malo prezentacije na webu i otisao na par javnih. Sta vi mislite?

www.scnetsrbija.com

Još jedan MLM? Dear god....

Gde ima ovaca bice i vune, a kad ima vune mora neko i da je osisa.
***, kratka pamet: zajam, Jezda, Dafina, lanci srece, piramidalne kupovine auta sve je to izgleda izbledelo. Treba pokupiti vunu dok se ovce ne dosete kako su ih vec nekoliko puta osisali do gole koze.

ne bi se bas slozio sa tobom. gledao sam sve parametre i firma je legalna i registrovana kao AD sa oko 30 akcionara i sa kapitalom od oko 100 000 evra . Ima drzavnog revizora.. moze se naci i na APR-u , stoga ne mislim da bi ovo mogla da bude prevara...

MLM je MLM kako god bio registrovan i koliko god akcionara/vlasnika i ostalih imao.

ne bi se bas slozio sa tobom. gledao sam sve parametre i firma je legalna i registrovana kao AD sa oko 30 akcionara i sa kapitalom od oko 100 000 evra . Ima drzavnog revizora.. moze se naci i na APR-u , stoga ne mislim da bi ovo mogla da bude prevara...
A kako su Dafina i Jezda bili registrovani? Sa kim su rucali, slikali se po televizijama i sekli trake?

I kakva je garancija to sto je firma legalno registrovana, sto postoji u APR-u? Eno i tur. agencija Conte je legalno radila godinama pa mnogi ne odose ove godine na odmor zbog toga sto su pare otvorile kavez i razbezale se. ***, bad luck, desava se.....

niko ne kaze da ovo nije MLM , on to i jeste na najbolji moguci nacin koji sam do sada video... Video sam da je MTS partner i podneo sam zahtev za broj . Dobija se 10% povrata novca na post paid jos se obracunava razgovor na sekunde i to po najpovoljnijim cenama koje sam video... a za 79 dinara se prica sa svakim ko je umrezen preko SCneta besplatno... Ne bi se bas slozio da ako i mts daje popuste i partner je ovoj firmi da je to neka prevara. ovde sam nasao neki kompenzacioni plan i vidim da je i Banka Intesa partner
http://www.sciennet-srbija.com/2010/01/sciennet-plana-zaradivanja/

da li si ista procitao o lyonessu ili scnetu pa znas o cemu pricas , zato sto ja jesam... I ako te toliko mrzi da citas marketing planove... budi od koristi i nemoj spamovati.... Sta vise upoznao sam likove koji prestaju sa Lyonessom jer su skontali koliko ih lik sa vrha unistava u poslu i prelaze u SCnet ....

Ama dosta bre vishe... kakve ovo veze ima sa IT sajtom

Nadlezhi reagujte !

Smarate nas i koga boli ona stvar shta se u tom imaginarnom svetu radi...

Vidi, vidi, covek postavi temu, krene sa pitanjima a onda pocne da ubedjuje druge kako je ovo dobro :alo:

Ovakve teme nemaju veze sa ITem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno