Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Serije: The Expanse, Rised by Wolves, Childhood's End(mini serija, jeste Syfy produkcija ali meni se svidela, dosta dobro odrađena).

Filmovi: Color Out of Space(ako si ljubitelj H.P. Lovecrafta, i cosmic scifi horora uopšte), Koma(2019) (ruski film, na foru Inception-a, ali dobar je, vredi da se odgleda), Sputnik(2020) (takođe ruski film, bolje reći ruski Alien, takođe dobar film).

U principu, ne znam šta te zanima konkretno kada kažeš naučna fantastika, ovo što sam ti naveo spada pod scifi/horor/triler
Hvala brate, Childhood's end izgleda zanimljivo, igra moj prijatelj Miles O' Brien, tako da ce ovo biti na listi.

Počeo sam prošle godine ko zna koji po redu Star Trek rewatch, pre nego što sam čuo da odlazi sa Netflix-a. Stigao sam do 3. sezona TNG-a, a onda sve nestade 😢😠
Paramount+ kod nas još uvek nije stigao, a Sky Showtime nema starije serije(sem Enerprise-a sa Bakulom), samo ovo novo Kurtzman-ovo ****** za "modernu publiku".
Nadam se da će uskoro da se pojave na nekoj platformi koja je dostupna na ovim prostorima.

Počeo sam prošle godine ko zna koji po redu Star Trek rewatch, pre nego što sam čuo da odlazi sa Netflix-a. Stigao sam do 3. sezona TNG-a, a onda sve nestade 😢😠
Paramount+ kod nas još uvek nije stigao, a Sky Showtime nema starije serije(sem Enerprise-a sa Bakulom), samo ovo novo Kurtzman-ovo ****** za "modernu publiku".
Nadam se da će uskoro da se pojave na nekoj platformi koja je dostupna na ovim prostorima.
Razlog vise da se cuva u nekom obliku koji nije u cloudu...mogu se naci na USB-u svi serijali na popularnom sajtu za kupovinu i prodaju, dobio sam pre par godina na poklon...i dodao novije serijale, Pickard, Discovery, i Strange New Worlds.

Nazad
Vrh Dno