Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

8400$

[YOUTUBE]HHcHYisZFLU[/YOUTUBE]

Za Fasbendera se zna vec mesecima, ceo plot filma je iscureo, ja ga ***a procitao i ako bude 20% tako bice ovo epski film.

Posle mnogo godina konačno osećam onu pozitivnu tremu, žmarce u iščekivanju nekog filma i iskreno verujem da će opravdati moja očekivanja.

ja nisam čitao radnju ali za fassbendera sam znao (čak mu je i frizura giveaway :D), kontam da će ovo biti film kakvih više nema - odličan :D

Izgleda sve bolje i bolje :)

^
Vidi se da film nema naucne savetnike, a i ne trebaju im jer 99% ljudi koji ce gledati film ne zna nista o svemiru.
U mojim ocima, ovo izgleda veoma lose.

^

U filmu nema nista realisticno. Cista je za.ebancija i parodija na sve moguce i nemoguce.

Upravo, cim sam video trejler znao sam da je ovo novi Space Balls... Bilo je i vreme!

Mogu zamisliti intervju autora sa nekim naucnim savetnikom ...

Znate, potrebno nam je vase naucno misljenje i saveti za potrebe filma koji radimo.

A o cemu se radi u vasem filmu?

Paaa...nacisti sa meseca krecu u invaziju na zemlju.

Aham. Pa ....

@nex999 - Otkud ti ideja da je ikome za ovakav film trebao neki naucni savetnik ?
Ovo je cista *******cija.

Teaser Prometheusa mi deluje mnogo bolje nego ovi traileri.

^^Mabre sarkastican sam, vise je to odgovor na post sa prethodne strane.

Iron Sky pratim od samog pocetka i znam sta je i sta treba da bude...:) I nemam nikakvih zamerki

Snow White and the Huntsman - Official Trailer
[YOUTUBE]OXd_39nK97k[/YOUTUBE]

Upravo, devojka je baš genirički tip moderne amerikanke. Očaj živi.
Prometej me baca u ludilo, trejler je kao hladan tuš (mislim na trejler sa prošle strane), muzika prosto razara, jedva čekam da mayhem počne:)
Glumačka ekipa u Prometeju obećava, naracija na početku trejlera je divna, čiji je to glas?

Poslednja izmena:
'A king has his reign....' - voice of evil fair queen Charlize.
E sad na koga/sta se to odnosi, ostaje da se vidi... :trust:

Poslednja izmena:
^

Cini mi se da je mnogima promaklo u corporate timeline-u sledeca stavka:
k4gnwy.png

Ako se recenica 'A king has his reign...' odnosi na Weyland-a, tada mislim da je izvesno da je on vec umro, sto bi objasnilo izdvojenu cryo kapsulu za njega, i specijalnu proceduru prilikom 'povratka u zhivot'...

I da primetim, korporativni univerzumi Alien-a i Blade Runner-a su veoma slicni. Koliko se secam, pravi Tyrell je po prvim scenarijima trebao da bude u stazisu (tj zaledjen) a pred javnoscu bi ga predstavljali njegovi klonovi. (Otud i stvaranje Rachael...).

Samo se nadam da Ridley nije ishao linijom da su Inzinjeri (iliti Space Jockeys) bili nefilimi. That would be very lame...

Sto mrzim kada rade ove analize shotova a jos je vise bezveze kada ti trailer otkrije gotovo vecinu premise filma. Da su bili pametni i da doziraju kao onaj prvi teaser da ti zagolica mastu a ne ovako da ti "redno" objasni sta i kako se desava.

Video sam da neki svemirski brod izlece i da se rusi...i sad cu ceo film da znam da ce se srushiti, iako ne znam shta je :mad:

Kao kad mi jedan drugar preporuchuje film: "E odgledaj Devil, super je, ispostavi se da je baba u stvari djavo" ....Pa ***e koji djavo sad da ga gledam?!

@Gdin-m: To je boljka današnjice. Pre nisi znao šta da očekuješ i isečeš se k'o blesav kad gledaš film, a sada se sve pokvari unapred. Ja prosto nisam mogao da se suzdržim, morao sam da pregledam shotove.

@VGagi: Nadam se da neće napraviti fijasko. Ovaj film mora da bude baš dobar. Pametnije bi bilo da ne gledamo trejlere, definitivno.

Pa iako su ova 2 trailera otkrili mnogo, niko pojma nema sta i kako se desava.
Samo smo videli sta ce otprilike biti u filmu. A i mora film da se reklamira da privuce publiku koja nije bila ni rodjena kad je Alien kidao

Ako je film zaista dobar, tada mi ne smeta da znam sta se u njemu deshava. Stavishe, kao i sa veoma dobrom muzikom, u slucaju veoma dobrog filma uzhivam to vishe sto vishe o njemu znam.

Nazad
Vrh Dno