Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Anyway, ja bih veoma voleo da vidim snimke sa snimanje scene kad Morena bude 'jela' doticnog glodavca... :d (Tezak je zivot glumacki :p)

lepo su poubijali likove u SGU, iako samo u alternate reality
*******i neki elijeni

Kako mi je to postalo glupavo, izgleda svaka serija to mora da ima, ne bi me cudilo da je toga bilo i u Sex&Grad ...
ta fora sa alternativnim realnostima...cepaj sta oces u epizodi, desava se ovo, te ono... i na kraju, ma jok - to je alternativna stvarnost...
...no shit...que sorpresa. Vazno da su emitovali jos jednu epizodu:S:

Poslednja izmena:
Doctor WHO, Waters of Mars, pogledao i smorio se ZATO STO MORAM DA CEKAM do bozica :D

Inace lep filmic, preporuka za pogledati, ali bolje sacekajte sva, 3 specijala, pa onda onako u cugu pogledati.. :D

pazi ovo, ja sam bio oduševljen serijom najviše zbog toga što sam odrastao na stargate-u, ali ovo kako odmiče gubi svaki smisao. ipak ne može da se izlazi iz onog šablona da odmah imaju neke zloće i da se piče s njima kroz čitavu seriju. nije to više stargate.
a tek kad sam odgledao flash forward, prva epizoda FF-a je bolja od svih SGU-ova zajedno na kvadrat.

drugu sezonu definitivno nećemo gledati, ako se ne popravi priča

Pazi nemoj sad.. pogledaj prve tri sezone sg1, ili pola prve sezone atlantis..

Bas su lose, proslo je pola sezone i apsolutno nista bitno se nije desilo. Ni prva sezona atlantisa bila ovako losa...

kod sg1 jedina loša je prva sezona, a ni atlantis nije bolji u prvoj, god damit pa možda ipak prate taj šablon :)

vi ako ne provaljujete rastuci kvalitet SGU-a, i sve bolje i bolje epizode, vi bi onda zaista trebaloda prestanete da gledate.

Ja se baš trudim, da provalim.

Kontam da bi deveta mogla biti nabijena sa dosta akcije, ipak kraj osme to nekako nagoveštava kad kaže "act now, or you are all going to die"

Reklamne stope za SGU su mnogo nize nego za SGA.
Inicijalne epizode SGA su privukle 4 mil ljudi, a zatim se broj gledalaca stabilizovao na nesto manje od 3 mil. Inicijalne epizode SGU je gledalo 2.5 mil ljudi i od tada broj gledalaca stalno opada - sada je negde izmedju 1.5 i 2 mil.
SGU kosta za 1 mil $ vise nego SGA po epizodi.

Arrrrrrrrrrrrgh - what a way to end this franchise.

Ja sam zadnje dve ep 'gledao' u fast forward rezhimu.

FlashForward završio, ajd bar nas nisu ostavili da visimo do druge sezone. mada je malo glupo što baš ništa nije bilo u epizodi vezano za engleze i kako su izazvali premotavanje.
ali me to prstenje baš zanima

ovde izgleda samo ja još komentarišem, svi su već digli ruke.

moraću čak i samog sebe da citiram :"Kontam da bi deveta mogla biti nabijena sa dosta akcije, ipak kraj osme to nekako nagoveštava kad kaže "act now, or you are all going to die" "

*** koji FAIL od epizode a i čitave serije SG:U.

ja ću nastaviti da gledam ali se više ni ne veselim novim epizodama. čisto da ubijem dosadu, a i btw odsad stavljam Smallville da se prvi skine a ne ovo *****

Nije valjda toliko los epizoda?

Ja sam upravo stavio da se skida...

Stvarno je dosadna epizoda.. ajd da je neko seo u stolicu pa da je bilo nesto.. a ne ovako.. Neka svate ljudi nece je**** dramu u sf seriji, hoce akciju a tek onda moze drama.. Ako pogledate BSG, odrzavali su savrseno taj balans.. SG1 i atlantis su isli na drugu pricu, akcija + humor i to je isto funkionalisalo sjajno..

pa da su bar nastavili sa pričom od prethodne ne bi bilo toliko loše

ovde izgleda samo ja još komentarišem, svi su već digli ruke.
Pa sta se ima vise reci...
Izgleda mi da SyFy ne samo sto zeli da unisti Stargate franshizu vec i SF zanr...

Mislim da bilo ko od nas na Bench-u da je radio script SGU-a da bi bilo 100 x bolje i zanimljivije.

Ne znam šta kukumavčite. Meni je bila sasvim ok epizoda.

i meni isto, ok epizoda. ne kapiram toliki hejt prema SG:U, shto se mene tiche - BSG cela 3ca sezona i cela 4ta sezona osim zadnje epizode, toliko su jadni, da je milina gledati SG:U.

Igore jesi li gledao "V" 2009, meni se svidja, a bas bi voleo da cujem tebe :)

Poslednja izmena:
pa, V sa druge strane ima velikih fail momenata:

1. kolko god da ti je napredan spacesgip - LCD TFT na dnu samog shipa - ne ide :)

2. reptile like alieni, koji se osecaju jako jako komotno u ljudskom skinu, chak i komotnije od originalnog oblika ?avaj, aj da kazemo da se to pripisuje zamaljskoj atmosferi

3. alienske kamere imaju low res snimak ? oh, morali bi pothitno da predju na HD format.

4. imaju alieni sve zivo, transparentni holografski touch screen - al zato u bitkama kolju nozevima.

5. pothitno moramo da vidimo golu morenu bakarin. nema poente da je ona u seriji, a da moram da joj fantaziram ono fenomenalno dupe kroz sako.

6. jako iritirajuca faca od sina glavne glumice. gde nadjoshe onog, ja ga ne bi ni na vasharu.

i tako dalje .. :)

Poslednja izmena:
Odgedao Gamer i meh, mada ne mogu ni reci da sam ocekivao nesto vau.
A pojavio se Pandorum kao dvdrip.

6. jako iritirajuca faca od sina glavne glumice. gde nadjoshe onog, ja ga ne bi ni na vasharu.

ko ga gleda uopšte kako izgleda, jednostavno je odvratan lik u seriji. a i onaj alien što glumi partnera od te glavne glumice je takođe pavglu.

elisabeth mitchell s druge strane kao i morena su mi odlične za gledanje i još ponešto :D .

kakav je taj pandorum, hteo bih to da pogledam pa me interesuje

Skida se, a valjda cu stici veceras da bacim pogled. Po ocena mi trebalo da je ok, ali opet one ne moraju nista da znace.

kakav je taj pandorum, hteo bih to da pogledam pa me interesuje

bas sam ga danas odgledao....po meni onako...nista posebno ni zanimljivo i nista novo...sve vidjeno x puta (jedva sam cekao da se zavrsi :d )...ne bi bas nista izdvojio kod filma...gluma, prica, fotografija...sve je nekako osrednje

to je neko moje misljenje

Nazad
Vrh Dno