Da li iGo moze da se koristi na laptop kao sto moze SCG Route sa programom nRoute?
Jedno glupo pitanje... Postoji li taj iGO za Symbian tacnije UIQ3 (P990) ??
Da li iGo moze da se koristi na laptop kao sto moze SCG Route sa programom nRoute?
Posto sam od petka poceo da koristim GPSi ubacio sam SCG Route i mogu reci da su ga bas extra uradili.Danas sam za experiment isao nekim putem od Sapca do Bg po selima nekim i svaki put je bio ucrtan cak i stari dobar sljunak
![]()
Ono sto je primetno kod Garmina je sporost, iGO je puno brzi u kalkulacijama i prikazu, doduse ovo je za verziju XT, predpostavljam da je na samim PNA uredjajima Garmin puno brzi ... ,)
Ako neko ima " evropska " iskustva bilo bi lepo da ih ovde izlozi![]()
iGo ima oznachene jednosmerne ulice shto dosta odgovara! Zboravio sam kako je na Garminu. Inache sada mi je trenutno insaliran iGo jer je Garmin bio nenormalno spor. Toliko me je nervirala ta sporost da sam morao da probam iGo.
Ako je siuacija sa 1.6 znachajno promenjena, mozda i vredi ponovo probati Garmin?
evo da ne bih otvarao novu temu i ja da pitam nesto...trenutno imam na raspolaganju crypton s1000 navigator koji ima Igo software i nakome su mape crne gore izuzetno lose na nivou gradova...znaci Podgorica skoro da i nije obradjena, gledao sam scg route i nevjerovatna je razlika koliko su mape bolje odradjene...da li neko moze da pmi kaze da li ove mape mogu da se ubace da se koriste u uredjeju koji ima IGO software i dali mzoda za IGO postoje neke bolje mape za Crnu Goru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari