Šta je novo?

Sbb

gillette

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2004
Poena
319
kakva su vam sikustva sa kablovskim internetom u odnosu na dial-up?
Koji paket preporuchujete itd.
Zahvaljujem.

to procitaj, pa se odluci za flat 128 😀

Ma oni su teski prevaranti, prvo sto im je program los i pretplata raste iz meseca u mesec sa razlogom prosirenja asortimana kanala, a do sada su ih samo ukidali.Internet je totalno druga prica, meni nece da ga uvedu a kabl prolazi na 20m od kuce, a ortaku kome su uveli internet nema signal od dana ugradjne, a od tada je proslo 3meseca

Raspali Sbb 😡

Da ja sam taj ortak, i stvarno nemam 3 meseca internet, a sve sam platio kako treba, ali nista. 😡 :wall: Ipak za sada stari dobri dial-up. 😀 :crash:

POZ :wave:

S druge strane meni vec godinu radi besprekorno 😉 Dakle: kako te ukaki :eyebrows:

Ma tu nema sumnje. Ako te u startu ukaki onda ok, samo moze tu i tamo da bude prekida signala. 😀 Obrnuto, mora da padne prolivanje krvi. :crash:

POZ :wave:

Poslednja izmena:
eto ja koristim njihov internet vec jedno 2-3 meseca i nikakvih problema nisam imao

otje kaki ~ netje kaki...

ja sam u grupi: otje kaki... mene je bah ubolo... super mi je veza, protok oko 15kB/s i pingam domatje CS servere <10ms a nabodem i strane sa <50ms...
tako da... po meni bolje i da probash nego da se kajesh, jer alternativa je repovanje modemom do besvesti i nazad....

Ako nisi na stratesko povoljnom mestu (u pitanju je cist monopolizam), vredne SBBovce nece mrzeti da ti sve ispricaju o dza-bu protocima, cenama paketa, neverovatnim glasovnim mogucnostima... I ti se lepo nalozis i kazes: "Jaoj super, kada mozete da dodjete..". Tu sledi odgovor da nazoves za 2-3 dana da ti kazu dali ima teh. mogucnosti. Ti ih okrenes i ni 5 ni 6 kazu ti:"pa nema tehnickih mogucnosti." To je kraj razgovora sa neupucenim operaterom. Tuga kako svako sve radi..
Sta da ti kazem... srecno.

Zveki je napisao(la):
Ako nisi na stratesko povoljnom mestu (u pitanju je cist monopolizam), vredne SBBovce nece mrzeti da ti sve ispricaju o dza-bu protocima, cenama paketa, neverovatnim glasovnim mogucnostima... I ti se lepo nalozis i kazes: "Jaoj super, kada mozete da dodjete..". Tu sledi odgovor da nazoves za 2-3 dana da ti kazu dali ima teh. mogucnosti. Ti ih okrenes i ni 5 ni 6 kazu ti:"pa nema tehnickih mogucnosti." To je kraj razgovora sa neupucenim operaterom. Tuga kako svako sve radi..
Sta da ti kazem... srecno.
Jos uvek niste imali posla sa PTT KDS-om tako da ne znate "kako se radi", nimalo... SBB je odlican kakav je PTT, tako da ste vi svi SBB-ovci srecnici...

Koristim kablovski vec nekoliko meseci i vrlo sam zadovoljan.
Desava se ponekad da nastane prekid u komunikaciji, ali relativno retko i uvek kad ti treba.

dishapaun je napisao(la):
Desava se ponekad da nastane prekid u komunikaciji, ali relativno retko i uvek kad ti treba.

E bas to! :d Mada onda kad ti ne treba verovatno nisi ni primetio da je prslo :d

Nazad
Vrh Dno