Šta je novo?

SBB za neverovati

• Začetnik teme Začetnik teme zoki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zoki

Čuven
Učlanjen(a)
17.06.2002
Poena
620
Imao sam dosta problema sa SBB-om zadnja dva meseca, ali ovo danas me iznenadilo u pozitivnom smislu. Inace paket mi je 256/128 sto znaci da je teoriski download 32kb, ovde je dosta vise. Nadam se da se nece pokvariti

Poslednja izmena:
naleteo si na nekoga ko takodje koristi SBB 😉

Imao sam dosta problema sa SBB-om zadnja dva meseca, ali ovo danas me iznenadilo u pozitivnom smislu. Inace paket mi je 256/128 sto znaci da je teoriski download 32kb, ovde je dosta vise. Nadam se da se nece pokvariti

pa sta je tu cudno, meni ide do 90 kb/s ali sve zavisi koji paket koristis tako i dl raste, ne znam da li sme da se prica o ovome ali verovatno fajl koji skidas je sa ns torrenta i skidas sa sbb usera, sto ih ima vise taj fajl naravno i dl ide brze

Nije SBB user vec sam Demonid. Tako da nije u lokalu (512 je lokal)

Kako koristite taj lokal?
Oce neko da mi objasni?
sta trebam da radim da bi uospte pristupio tom "lokalu"?

....

gilmore girls????
Oskarovac neki?
.
za KG HUB konkretno

Poslednja izmena:
meni je jednom prilikom skocio na 90 kb/s i ja sam mislio da me neko zeza,ali ono stvarno,skinuo pesmu za 30 sekundi🙂

nema veze koji je tracker
ti ne skidas od tracker-a vec sa nekog racunara, u ovom slucaju sa racunara koji je u SBB mrezi

kapis?

kao sto bi sada digao ftp server na svojoj makini i tvoj ortak, takodje na SBBu, skidao neki fajl sa njega, to je koriscenje lokala i provereno je u praxi
za povezivanje dva i vise SBB korisnika ide lokal ne Internet

p.s. gilmore girls je serija, daje se na HTV1 ili 2

Poslednja izmena:
Nije SBB user vec sam Demonid. Tako da nije u lokalu (512 je lokal)

momsab je lepo objasnio, drugim recima, Demonoid je bio samo posrednik u tvom povezivanju sa drugim SBB korisnikom, kao i sa ostalim korisnicima iz spoljnog neta, tako da ti je protok u tom slucaju spoljni net+lokal (prakticno bi moglo da ide do 768K).

Neverovatno da ljudi nisu presli na adsl a ne znaju za sbb lokal.

Kako koristite taj lokal?
Oce neko da mi objasni?
sta trebam da radim da bi uospte pristupio tom "lokalu"?

....

gilmore girls????
Oskarovac neki?
.
za KG HUB konkretno

treba ti neki dc klijent sa sbb local hub.dc ++ ldc++ peerweb i na forumu sbba ces naci uputsvo

lokal je jedina stvar sto valja kod sbba

Poslednja izmena:
Ok, odo da cheprkam
Hvala

boooki, ne, nisi u pravu
korisnici SBB kabl. neta (i wirelles-a ?) se medjusobno povezuju samo u lokalu, ne i na Internetu
i to napisah 🙂
prakticno ide brzina u lokalu

kod SBBa je dobra stvar i bolja podrska za on line, mogucnost neredovnog placanja, prepaid, itd itd

boooki, ne, nisi u pravu
korisnici SBB kabl. neta (i wirelles-a ?) se medjusobno povezuju samo u lokalu, ne i na Internetu
i to napisah 🙂
prakticno ide brzina u lokalu

kod SBBa je dobra stvar i bolja podrska za on line, mogucnost neredovnog placanja, prepaid, itd itd

U cemu nisam u pravu? Pa to sam i napisao!? Slozio sam se sa tobom i dodao jos po nesto sto se i svodilo na isto: Demonoid (totalno nebitan, jer je to mogao biti bilo koji drugi tracker) je posredovao u povezivanju, pri cemu se zoki povezao u lokalu sa drugim SBB userom (i samim tim sa njim ostvario mogucnost komunikacije na 512K), dok se sa ostalima povezao u okviru spoljnog neta (+256K). Dakle na internetu su se nasli a povezali u lokalu. Na brzinu u lokalu se dodaje brzina koju ostvaruje sa korisnicima spoljnog neta. Koliko se puta meni desilo da skidam nesto 70-80kB.
Kako si ti mislio da se njih dvojica drugacije pronadju, nego preko nekog posrednika, trackera, DC huba?

a, pogresno sam te razumeo
kako si napisao ispalo je da povezani SBB korisnici koriste i lokal i INternet ako se povezuju preko necega na Internetu 🙂

desava se 🙂

Ja sam zadnji mesec kod SBB-a uplatio 512 flat, a brzina mi je u 95% slučajeva 230KB/s, skidam sa rapidshera.

mom drugu je na 56k download isao preko 30kila po sekundi...... kaze: ide... 5...6....5.... 30......!!! sta bre??? i kaze da je trajalo...... relativno dugo......
probam nabavim scshot.....

to sto pise ne mora da znaci da ide toliko, nekad kad skidas u win exploreru napise mi 100 kb/s pa padne na normalnih 15. Ne moze modem brze 56k nikako, pogotovu sto i linija ne dozvoljava ni teoretski maksimum

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno