Šta je novo?

sbb vs telekom vs ....

I da cisto da se razumemo nije ovo neka negativna reklama za SBB. Da se ogradim, kao sto rekoh kada je sve u redu - sve je u najboljem redu i cvoriste gde se nalazim a to je blok 45 - protok je uvek radio kako treba bez nekih preteranih prekida i slicno. Dakle ako je cisco modem u pitanju sve je perfektno. Ali evo, naisao sam na losu situaciju i zelim da ljudi znaju da mogu i ovakve stvari da ocekuju i da stave na vagu kada vec imaju izbor sta i kako..

Sa Ikom-om nisam imao ni prilike za ovakve situacije tj za negativne i meni je u bloku 70 internet tamo radio kao sat. Isto kao i ovaj prethodni SBB u bloku 63. Samo kazem na drugoj lokaciji je prosto ostao prastar modem koji oni iz ne znam kojih razloga nisu mogli/hteli da zamene.. Sto opet znaci kada je sve ok sve je super a kada nije onda je .. ovako..

Novi -stari zakon ,ja platio!
@ oki
SBB naplaćuje raskid bilo kog oblika 450din.Smanjuje brzine u koliko nije potpisan novi ugovor.Modem koji si Ti doneo je pod ugovorom(verovatno).Ja nisam SBB.Shvatam tvoj revolt,ali ono "Dal može jasnije",ne razumem.Valjda smo ovde svi u istom loncu,i da razjasnimo neke stvari?:wave:

I ja imam taj Scientific Atlanta modem koji radi bez greške.(kuc-kuc-kuc):D

Poslednja izmena:
Nije vise bio pod ugovorom jer da jeste morao bih da platim penal za preostale mesece zar ne?!?! Modem koji je bio na lokaciji je izasao iz bilo kog ugovora jer je iz 2007 godine i radio je gotovo 4 godine bez prekida.

Тренутно користим iKom услуге.
За 2895 динара добијем:
-20Mb/s / 1Mb/s интернет
-Дигиталну телевизију, за коју ми није потребан додатни рисивер, могу да користим ТВ тјунер, што је мени супер ствар
-HBO и Cinemax пакете
-VoIP, са 30 минута разговора месечно (мени тотално небитно, али иде у пакету)

А прелазим ускоро на SBB.
-Тамо је основна претплата 948 динара.
-На то додајем MIX пакет, рецимо за 20% спорији "S" (16/1 Mb/s), што је 1490 динара.
-HBO+Cinemax пакет је додатних 550 динара.
-Не требају ми канали из HIT и PLUS пакета, иако су ми неки од њих сада доступни.
Кад се све сабере, то је 2988 динара (93 динара скупље него iKom), за 4Mb/s download-а мање. Плус, морам да користим њихов рисивер.

По мени, тренутно је iKom понуда доста боља, и једино ми фале HD канали да баш немам шта да им замерим.

Nazad
Vrh Dno