@dijabolik-ma nemam ja nista protiv,samo covek poludi kad ma koliko cimo SjBB oni se prave mutavi,sto neko rece na prethodnoj strani e treba da idem da ih bijem za ono sto platim???I ne govorim ja lose o bojketovom pozitivnom iskustvu s netom,vec o negatvnom s TVom koji mu daje isti provajder,tipa ili imas net ili sliku tako ispada,a to onda nije bas pozitivno iskustvo zar ne?😉
Meni TV od prvog dana radi extra a imam sjbb od kad su se pojavili u BGDu,,cak je i net radio extra osim kad su onomad pokusali da privrnu torente pre par godina,i pred svako ubrzanje net je losiji jer najverovatnije cackaju po mrezi da je nateraju da radi na isitim mocima propusnosti a da pritom podrzavaju vise korisnika i vece brzine(a to ne ide=>pocnu problemi polako da plivaju na sve strane).ALi evo od mog poslednjeg posta da je sad sve ok,net radi ok,ali onda me izludeo,jer ne mozes ni meil da posaljes,mreza u stanu se totalno pogubi kad mi na tren iskljuce net pa se promeni ip/dns,itd,to je ono od cega sam poludeo i stvarno mi je tih mesec dana bio uzas.em nemam neta za osnovne fakultetske stvari,em nemam neta (ili imam a ko da ga nemam) kad ocu da se odmorim i odigram nesto online,ili mi keva sedi na kicmi zajedno sa sekicama zasto sam iskljucio net=>jednostavno poludis pogotovo kad treba da objasnjavam da nisam iskljucio ja vec sjbb i da ne mogu svakih 5min kad pukne net(a nekad je stvarno pucao na svakih 5 min da nanovo konfigurisem mrezu jer se mreza pogubi do te mere).
Znaci nemam ja problema s ljudima kojima radi uopste cak sta vise da bog da ti radio tako non stop,evo meni sad radi a ortaku kod centralnog groblja kome je net radio extra (dok ej mene zezao net) sad ne radi tj radi ali isto kao i meni pre,tako da def su zamenili malo mesta de ce da prave problem😉