Šta je novo?

sbb uveo flat 128 i 256

Kiwy je napisao(la):
Kako da je tolika razlika u ceni sa 256 na 512?
256 sa privatnom adresom je 7.950 a sa javnom 16.250 din.
512 paket postoji samo u varijanti sa javnom adresom i kosta 29.050 din.
:bottle:

bruyoni je napisao(la):
Ajde mi recite (vi koji ste iz NS) a imate SBB flat (64 ili 128) kako ide P2P (brzina i kada je najmanje opterecenje i dali dolazi do prekida konekcije)? I koje programe koristite?
Poz

samo da se ponovim jer izgleda niko me nije "cuo"

moze li neko da mi kaze ko ima pakete kod sbb-a da li se promena potrosnje vidi odmah kad se ode na njihov sajt...

raindog je napisao(la):
moze li neko da mi kaze ko ima pakete kod sbb-a da li se promena potrosnje vidi odmah kad se ode na njihov sajt...

Vidi se otprilike nekih 5 min kasnije, ali samo zaokruzeno na ceo broj MB, tako da je tesko pratiti nesto sitno.

max9998 je napisao(la):
Vidi se otprilike nekih 5 min kasnije, ali samo zaokruzeno na ceo broj MB, tako da je tesko pratiti nesto sitno.

i kad nista ne radim DUmeter mi pokazuje do 0.2 kB/sec cak i kad blokiram ceo net saobracaj... jel to znaci da mi se to kod njih isto racuna ili je to komunikacija izmedju mog kompa i kablovskog modema

Ranije je postojao problem da ti obracunavaju i pass-through saobracaj (interni mrezni paketi koji nemaju veze sa tobom) koji je isao i do 15MB/h. Sada je to valjda svuda popravljeno, ali bolje proveri... Skini program Commview (DUmeter je ******) i prati koliko si potrosio u nekom vremenskom roku pa uporedi sa svojom zvanicnom potrosnjom.

max9998 je napisao(la):
Ranije je postojao problem da ti obracunavaju i pass-through saobracaj (interni mrezni paketi koji nemaju veze sa tobom) koji je isao i do 15MB/h. Sada je to valjda svuda popravljeno, ali bolje proveri... Skini program Commview (DUmeter je ******) i prati koliko si potrosio u nekom vremenskom roku pa uporedi sa svojom zvanicnom potrosnjom.

bas im je bez veze odradjeno ovo pracanje potrosnje na njihovom sajtu nikako da skontam sa koliko kasnjenja se racuna ... a i nije fer sto pise samo cele megabajte a kada odes u minus racunaju na 0.00...

mislio sam da probam da ostavim modem ukljucen bez kompa recimo oko pola dana pa ako mi se desi promena na potrosnji onda odem i je...m i sve po spisku

Vrh Dno