Šta je novo?

sbb uveo flat 128 i 256

polako pasce cene..samo je fora da malo prosire pokrivenost..

pa da dobro je da su poceli da daju i to pa ce sa vremenom pasti cena!

Meni danas stavljaju 256 flat u centru pa ćemo videti da li nešto valja

Mislim da ce stvari drasticno da se promene kada telekom pusti adsl. E sad.. zavisi koliko telekomu bude trebalo vremena, kome se ne zuri mislim da se isplati da saceka taj trenutak. Em veci izbor em nize cene (nadam se) ;)

ja imam 256k flat i rula...ping 50 ka battle netu a dload stalno ide 35k/sec

Spils je napisao(la):
ja imam 256k flat i rula...ping 50 ka battle netu a dload stalno ide 35k/sec

Pretpostavljam da si na KDS-u, jer je ping na SBB-u katastrofa (300)?

Kako da je tolika razlika u ceni sa 256 na 512?

Poslednja izmena:
Kakvih bre 300 meni je na 64k flatu u ut 2004 demou ping bio 30-80 zavisi od servera

Trebalo bi izvrsiti pritisak da daju javne ip adrese i za flat pakete. Ova maskarada ne vredi nicemu...

Cene su im tolko velike jer imaju mnogo vise korisnika od ptt-a(oni ne moraju da brinu da im se link ne zagushi),a realni IP mozes da dobijes ako im licno zatrazis(bez obzira koji paket imas)

E nije tacno, imao sam realan ip sa "obicnim" paketima, a kada sam presao na flat ukinuli su ga. Banovali su me, cak me nisu ni mailom obavestili da moram da promenim ip konfiguraciju. Kada sam ih zvao telefonom rekli su mi da je politika firme da ne daju realan ip uz flat paket. Zasto? Da li misle da sam "provajder" komsijama ili sta?

Hmm, kako do realnih ip-adresa sa flat nalozima? Mene su isto odbili. U stvari i nije neophodna realna ip-adresa vec je dovoljno da se otvore neki portovi na njihom firewall-u, a ne kao sad svi portovi su zatvoreni i sve konekcije odbija. To moze da se namesti samo ih treba naterati. Recimo quake 3 radi super na quake.default.co.yu ping mi je ispod 30. Problem je na primer warcraft 3, jer su kod njega igraci hostovi za partije pa mi se jako cesto desava da budem disconektovan. Ima li neko resenja za ovo? Kako vam radi war3 na karambi ili xramu? Meni je ping ok (xram je mnogo bolji), ali imam jako cesto diconnectovanja u 1v1 partijama.

Takodje su problem i p2p programi i iz istog razloga.

E izvinjavam se, nisam znao da im je politika ukidanje realnog IP za flat, stvarno van pameti.Inace oni jesu prilicno bahati sto se tice odnosa prema korisnicima

i xram i karamba su ocajni serveri, ne znam zasto igras na njima

hehe, pa rado bi ja igrao na bnet-u, ali iz opravdanih razloga... :d
Reci mi, molim te, da li se ova disconnectovanja desavaju i na bnet serverima kod ljudi koji su iza firewall-a?

Bad MF je napisao(la):
hehe, pa rado bi ja igrao na bnet-u, ali iz opravdanih razloga... :d
Reci mi, molim te, da li se ova disconnectovanja desavaju i na bnet serverima kod ljudi koji su iza firewall-a?

ne desavaju se

koliko pojede warcraft na sat u megabajtima

Jako sitno, par stotina...

Nego, jel ima nekog sa sbb flat nalogom da igra na battle net-u? I moze li da igra bez problema 1v1, kao i na primer da kreira custom game, meni ljudi nikako ne mogu da udju u custom game.

Bad MF je napisao(la):
Jako sitno, par stotina...

Nego, jel ima nekog sa sbb flat nalogom da igra na battle net-u? I moze li da igra bez problema 1v1, kao i na primer da kreira custom game, meni ljudi nikako ne mogu da udju u custom game.

jel mislis par stotina kb :)

na sbb cable-u niko ne moze da kreira custom na bnetu
takodje kolko sam ja upoznat, samo sa verat wirelessa i ptt cable-a se mogu kreirati custom game-ovi
sa svih drugih provajdera (kako wireless, ili iznajmljena veza) je nemoguce kreirati custom game
a bad MF, imas wc3 battlechest u mikroknjizi za samo 2500 dinara, to ti i nije toliko puno, a veruj mi iz licnog iskustva znam, bnet je 100x bolji od svih ostalih piratskih servera
a wc3 stvarno malo trosi,jedva 1mb na sat

Joj nemoj da me lozis, kupicu ga :D

Ne znam, ipak ne igram toliko puno, mada vredi ovaj war3.

A to za nemogucnost kreiranja je sve vezano za firewall. Za ptt znam da su goli na netu :) posto sam i proverio, a na sbb-u su nabili firewall i uopste ne daju ni da se otvore bar neki portovi, nista nece da urade...

Ajde mi recite (vi koji ste iz NS) a imate SBB flat (64 ili 128) kako ide P2P (brzina i kada je najmanje opterecenje i dali dolazi do prekida konekcije)? I koje programe koristite?
Poz

Bad MF je napisao(la):
Joj nemoj da me lozis, kupicu ga :D

Ne znam, ipak ne igram toliko puno, mada vredi ovaj war3.

A to za nemogucnost kreiranja je sve vezano za firewall. Za ptt znam da su goli na netu :) posto sam i proverio, a na sbb-u su nabili firewall i uopste ne daju ni da se otvore bar neki portovi, nista nece da urade...

Pazi to nije previse, ako se gleda koliko su npr. Generali koji kostaju 3000 din za osnovnu verziju + 1800 din za Zero Hour. Bez Zero Hour-a je ****** :) jer nije stvar samo u dodatnim jedinicama, vec je i nekoliko sitnica ubaceno, a koje dosta olaksavaju upravljanje. Naravno navodim samo kao info koliko se krecu te igrice, a posto su slicne (strategije, mada je War3 mnoooogo komplexniji) tematike... Mislim da se kako vise ljudi bude imalo flat pristup netu, kupovina tih igrica imati sve vise i vise smisla. To sto se igra puno ima smisla kupiti, narocito ako je on line podrska u vidu mplayera jaka kao kod W3...

kako stoji stvar sa Freelancerom koliko on pojede za sat i da li moze da se igra preko kablovskog neta

ko jos igra freelancer :)
inache badmf, sto kaze delimir ispazari, odlichna je stvar za ubijanje zabave, plus ima puno domacih igracha sada na bnet-u

Highl1 je napisao(la):
ko jos igra freelancer :)
inache badmf, sto kaze delimir ispazari, odlichna je stvar za ubijanje zabave, plus ima puno domacih igracha sada na bnet-u

ja ne al bih ga poceo ponovo igrati ako uvedem kablovski

Za ubijanje zabave je li :d

Pa, kao sto rekoh, i razmisljao sam se da li da ga uzmem, ali je beda ako ne radi 1v1 kako treba ni na battle net-u. Moracu malo da smaram ovu relentless podrsku iz sbb-a...

Vrh Dno