Instalirao sam UniFon na Lenovo A536 Android OS 4.4.2 , mnogo trosi bateriju, da li je to normalno i ako je normalno da li ga iskljuciti i samo po potrebi ukljuciti
..., a najveci problem mi je sto se iz nekog razloga nista ne cuje preko njega. Dakle ono bas moras da budes u apsolutnoj tisini i da se maksimalno koncentrises da bi cuo da li neko i sta prica. ...
Možda do OS ? Meni je na sekundarnom telefonu Motorola Moto G (2), na njemu je Android 7, nisam primetio nikakvu (opipljivu) razliku sa i bez aplikacije
malo idem u offSkroz lupam i nagađam za OS ... možda uopšte nije do toga ... samo poredim sa mojim Moto G koji uopšte nije šampion ni performansi ni baterije ni ničega .. na njemu nemam taj problem ..
Hvala na odgovoru, konkretno mene zanima ovo , imam Unifon na Androidu, pozovem broj u fiksnoj mrezi, po ugovoru sa SBB imma 1500 minuta gratis za moj paket; da li ce se taj razgovor konkretno minutaza odbijati od tih 1500 gratis ili ce se naplacivati samo po tarifi fisne telefonije a grais se nece koristiti.Unifon ti trosi internet (data). Koliko interneta potrosi, toliko placas, ili ti se skida. Dakle ako si na wifi-u, ne placas nista. Ako nisi, placas onoliko mb, koliko si potrosio za razgovor, odnosno toliko mb ti se skinulo sa mesecnog paketa. Ti kada zoves, tarifira se isto kao sa kucnog fiksnog. U zavisnosti od paketa koji koristis na SBB.
Hvala na odgovoru, stose tice provajdera setovao sam unifon iskljucivo na wi-fi.Unifon ti je produzetak fiksnog. Sve sto se odnosi na fiksni odnosice se i na unifon. Dakle skidace ti od tih 1500 minuta, plus ako nisi na wifi naplatice ti mobilni provajder cenu potrosenih mb.
Da sam sebi odgovorim - verujem da će još nekome pomoći.
Sam sebe zovem okretanjem nomadskog broja koji je dodeljen mom mobilnom broju prijavljivanjem na Unifon
Znači, okretanjem 076xxxxxxx zvoni tačno taj mobilni aparat (ako je na netu)
MožeDa li Unifon može istovremeno da bude prijavljen na dva mobilna telefona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari