Šta je novo?

SBB UniFi

Isti problem s tim što se meni konektuje, ali ne radi. Nakon 10ak sekundi se sam diskonektuje i tako u krug. Imao neko isti problem?

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Da odgovorim sam sebi, promenio sifru i zatim vratio, sve proradilo. S tim sto vidim da je nesto sporiji nego sto je bio

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

pplz zna li neko da li def samo postpade korisnici mogu da se kace na unifi mrezu,posto sam se ja kacio zadnjix 10 dana od kako sam ga aktivirao,iako placam samo kablovsku tv,odrzavanje ,nista vise,i od danas vise nmg tj nece da mi se konektuje iako sam zvao servis centar i rekli da su mi sinhronizovali nalog..inace dok sam koristio ovih 10 ak dana primetio sam da su krali dosta :D 3 gb je isparilo ko od sale :)

Kod prijatelja koji koriste paket Duo Tel (TV i tel uz koji se dobija gratis Net male brzine) ne može se aktivirati UniFi. Na ”Moj SBB” piše ”Trenutni paket ne sadrži ovu uslugu”. Ne vredi vam da zovete Korisnički Centar jer ćete postići suprotan efekat od željenog, deaktiviraće vam tu uslugu ako je slučajno aktivirana. Nekada ima problema sa funkcionisanjem UniFi usluge čak i kod nas koji je imamo u okviru paketa.

e **** ga sad sam se sj*bao sto sam zvao :( a nije fora do skora je bilo da svi sbb korisnici imaju prava,a ne samo ko ima pakete,sta im to znaci da jedno vreme puste a sad ne

Juče proveravao imam trio gold i samo 1gb interneta u paketu za unify jel to neka nova sbb zavrzlama sa kresanjem paketa?

Jos nekima se to pojavljivalo, ne zna se sta je razlog.

Meni zbog tog Unifia ukinute dinamicke adrese u Krusevcu i BG-u. U Krusevcu nisam imao 3,4 meseca, sada dobio, dokle ce da potraje ne znam. A u BG skoro izgubio dinamicku adresu, bez 3 meseca nece.
Nemam pojma sta vam je taj unifi, verovatno tacke po gradovima gde hvatate internet i za to placate, pa im treba dinamicka adresa za tako nesto, ili staticka, otkud znam. od 2012. sam sa SBB-om i sigurno je po ugovoru da imam bar dinamicku, ali koga to briga. Tamo radi ko sta hoce, kao i obicno. Inace sam u Americi. A i pamtim vremena kada je brzina bila bolja. Recimo ja imam 40/2, ali ni u 3 ujutru aploud mi niej vec od 1.2. Dauloud je dobar. A i niej mi jasno sto vam je toliko bitno d aimate internet na svakom cosku po gradu...verovatno se bavite teskim biznisima. Mi ovd eu Americi imamo privatan posao, jo spre zelene karte, ali mobilni nemamo vec 20 godina, a ni TV.

I? Šta je pisac hteo da kaže?

Naravno, osim da se pohvali kako živi u "Ameriku zemlju veliku" i da je za razliku od nas on pravi bizMismen...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ma hteo je da kaze kako ima SBB u Americi ;)

Da li postoji neki uređaj koji može da pojača komšijski [emoji2] unify signal?

Znači pomaže samo dobra antena na prijemnom uređaju?

Poslednja izmena:
Nijedan parametar UniFi korisnik ne moze menjati, tako da je to jedini nacin.

Da li možda može da pomogne hotspot?
Probam komšijski signal i on je na speed testu konstantno 10/1 ,međutim D3go zna da koči što me nervira.

Poslednja izmena:
Da li moze da se konektujem preko netbook-a? Nesto mi ne polazi za rukom. Na mobilnom lepo radi, ali na netbook-u ne mogu da se konektujem.

Da ti..

Ni reč o rome da se UniFi proširio na celu Eveopu besplatno, izuzev Crne Gore, Albanije i Kosova? I da se zove UniFi Travel, uključen u Duo i Trio pakete?

Interaktivna mapa prikazuje kafice i objekte u celoj Evropi. Pise bez limita podataka (5GB ostaje za obican UniFi u ex SFRJ), bez limita uredjaja... Kada sam gledao, bilo je samo reklamnog teksta na sajtu, ništa s tehničke strane.

Nema Crne Gore, najvise ljudi je upravo tamo sto na letovanju, sto poslovno i slicno. Grcka ima, koliko sam video. Ostalo je pitanje kako funkcionise i da li uopste funkcionise. Kad ne mogu da obezbede uslugu u okruzenju, kako ce tek negde u ostatku sveta :D

Screenshot_20170514-150412.png

Je l` koristi neko andorid aplikaciju Unifi i kako je moguce da u background procesu povuce preko 3GB za manje od 15 dana?? I ne samo da je vukla na WIFI mrezi vec i na mreznom internetu.

Ne koristim aplikaciju, ali verovatno je da se fon/tablet zakacio na UniFi, a ne na kucnu mrezu, pa je tako potrosio.

ne nije to. Prosli mesec sam potrosio oko 500mb a ovaj 1gb, ali svejedno ne vucem internet preko aplikacije nego direktno tako da ne verujem da je to to..

Čemu služi UniFi app?
Vidim da je UniFi app neophodna za UniFi Travel opciju (na sajtu nema puno info).

To je dobro pitanje, posto Unifi moze da radi bez aplikacije, znaci samo se ulogujes i to je to kao sa svakom drugom wifi mrezom. Nekad je u aplikaciji pokazivana potrosnja interneta ali to su izbacili. Sad je ostala samo mapa gde postoje Unifi pristupne tacke i pokrivenost. Ja sam je svakako izbrisao.

Ja sam je izbrisao jer kad god sam pokrenuo (Windows smartphone) - isključila mi Unifi na sajtu pa sam morao da zovem da uključe.

Drustvo, imam problem sa Unifi, iz cista mira nece da se konektuje na net, sve vreme pise connecting ali ne uspeva. Mislio sam daje do kompa, ali nece na kompu, tabletu i telefonu. Sa tim istim credentials se bez problema ulogujem na sajt, promenio sam pass, opet napravio "profil" u network and sharing, ali nema sanse. Imam dva credentialsa, i drugi radi bez problema, ali ovaj zeza. Jel imao neko slican problem?

Sent from mTalk

Na istom racunaru i na istoj lokaciji ti jedan login radi, drugi ne? Posalji im mail sa userom sa kojim imas problem da ti provere ...

Zvao sam ih i resili su, ali nisu mi rekli u cemu je problem bio. o_O

Sent from mTalk

Nazad
Vrh Dno