Šta je novo?

SBB UniFi

Piše u aplikaciji...

screenshot2015-11-04-18-.png

Poslednja izmena:
Piše u ovim kvotovanim uslovima korišćenja. Evo sad sam proverio, stvarno tako piše u android aplikaciji.

edit: preteče me, nema veze :D

ali carski im je odnos download/upload. mora da bude duplo manji upload makar brzina bila 2 kb/s.

Poslednja izmena:
Možda su se zeznuli - aplikacija ima u tekstu dosta grešaka, a tu su takođe i crnogorski i bosanski nepostojeći "jezici". :)

screenshot2015-11-04-18-.png

Poslednja izmena:
Ma garant je greska, posto je servis uveden ne bi li se negde "ogrebali" o koju dopunu GB - a sa kvotom od 100, nema sanse da se to desi.

Cisco epc3928, UniFi se pojavio jutros mislim, iskljucio sam wireless preko dugmeta na ruteru i UniFi mreza se izgubila. :)

Može li nekako na Android telefonu da se izbjegne uslov postavljanja zaštite telefona putem PIN-a ili lozinke prilikom prijevljivanja na UniFi? Instalacija nekog sertifikata ili nešto slično?
Screenshot_2015-11-05-12-35-44.png

Jel neko zna resenje kako da se kod kuce ne konektujem na Unifi (bez onih standardnih nacina tipa "forget" mreze i slicno) nego na svoju kucnu wifi mrezu? Ocigledno nisu mislili na to. Ok je za uredjaje koji nikad nisu bili prijavljeni na Unifi, nego ja imam na dva fona Unifi koji koristim po gradu i sad se i kuci konektuje na Unifi a to ne zelim - a necu da stalno forgetujem mrezu i upisujem podatke prilikom ponovnog logovanja negde na Unifi. Zasad necu deaktivirati to kod kuce ali ako bude i 1% naznake da ce to da steti mojoj kucnoj mrezi, gasim odmah, bez obzira sto gubim Unifi ovako (potreban mi je net na dosta lokacija zbog posla).

uploadfromtaptalk1446725071856.png

Nama u zgradi skoro svima aktivirali unifi

Mislio sam na to. Da li to radi, mislim da li ce se onda automatski konektovati ka kucnu mrezu ili ce mi samo dati notifikaciju o dostupnosti wifia? Pretpostavljam da ce se kaciti na prvu sledecu mrezu gde je bio ulogovan.

Neko je ovde pomenuo aplikaciju za određivanje prioriteta wifi mreža. Wifi prioritizer ili tako nekako.

Kod mene samo ja, a vidim jos najmanje 5 SBB mreza (verovatno i vise, samo nisu svi lenji ili neuki da promene). Ali mi se telefon ubagovao, mislio sam da je do UniFi mreze, ali odbija da se konektuje na jos jednu mrezu na koju se ranije redovno kacio.

Ovaj unifon guta bateriju...

screenshot2015-11-06-00-.png

Poslednja izmena:
Na Moj SBB - UniFi stranici pojavila se potrosnja. Dobija se 5GB i vidi koliko je ostalo. Vise ne mora samo app za to.

Hahahaha kakav amaterizam...pa ovo ne da je neprecizno nego se nalazim na skroz drugom kraju grada od trenutne lokacije. Aplikacija je totalno :wc:
2015-11-06_111535.png

Kakav ti je lokacijski servis ukljucen na telefonu?

U aplikaciji piše 100 GB, a dobija se 5GB cccc
Dakle očekujemo "promocije" u tom pogledu :)

Ма омакло се мајстору, вероватно је било 1,00GB а он само избацио децимале и остала стотка. То је превише, неће СББ никада да се толико отвори.

Danas su mi aktivirali UniFi, koliko vidim isti je firmware od pre mesec dana kada sam gledao i sada ( Aug 3 - 2015)

I na portalu mojsbb se pojavila opcija deaktiviraj.

Za sada kada ugasim na dugme wireless, wireless i unifi nestanu, da li ce se nesto menjati videcu.

Poslednja izmena:
E *** ko to da pohvata šta se radi :)

table_digi_trio_nov2015.png

Poslednja izmena:
Preostalo ti je 95GB od ukupno 5GB? :D Ja bih se ipak kladio da je greska.

Moguće da 100 Gb, a da je samo prvih 5 po maksimalnoj brzini ...

Ali to ni teoretski nije moguce pri brzini 64kbs.

Nazad
Vrh Dno