Šta je novo?

SBB UniFi

Kod mene na portalu nema tog gumba za deaktivaciju ?

Nema ni kod mene zato sto mi nisu jos pustili Unifi na ruteru. Tek kad bude pustena usluga na tvom ruteru. E sad ako jeste a nemas tu opciju, zovi podrsku.

Tek sad videh ovo :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.logate.unifi

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sbb.unifon.mobi

Za UNIFI UG aplikaciju javlja :

This app is incompatible with your device.

screenshot2015-11-02-14-.png
screenshot2015-11-02-14-.png

Poslednja izmena:
Hm... kod mene odlično radi, jeftini Galaxy Trend plus, Android 4.2.2, nije rootovan.

Koja je poenta UniFi aplikacije?

Da ti nadju ruter lako i ulete u njega :D

Čisto da probamo :)
Valjda će neko ko može da instalira...

App zapravo radi vrlo lepo. Nije nista revolucionarno, ali ce nekima puno znaciti, pogotovo za posao na putu. deo za chat je isti kao u whatsapp.
Moze se koristiti u bilo kojoj mrezi.

kako da okacim apk

Ok, preleto sam temu i nisam obratio dovoljno paznje. I meni radi unifon, a ne unifi.
A ovaj download generator ne moze da napravi link.

Pogledacu posle o cemu se radi

Unifon da, ali unifi UG nisu još :)
Vidi se i po statistici da nije skinulo ni 10 ljudi ...

Poslednja izmena:
Skinuo sam ja sa drugog telefona. android 4.2 i radi normalno, ali nece na 4.4.

Svi instalirali niko neće da podeli apk :D
Očigledno da nisu aplikaciju prpremili za 5.1.1 verziju :)

Kod mene ovako:

screenshot2015-11-03-13-.png

Ima i aplikacije za iOS. Prikazuje mapu, ali izgleda malo u budućnosti, pošto prikazuje gomilu nepostojeíh signala. Verovatno je to mapa HGova koje planiraju da uključe uskoro or something like that.

Ne mora da znaci, ako se HG nalazi na 5. spratu, nema te magije kojom bi uhvatio njegov signal na ulici.

Meni jos uvijek nisu ukljucili unifi. Cekam kad ukljuce, da ga iskljucim. Po mogucnosti hardverski.

Meni se danas desila zanimljiva situacija ...Proveravao sam na telefonu da li imam negde UniFi mrezu i nema.Onda se onako bez veze ulogujem na na moj.SBB prodjem kroz tabove.Kad vidim nestade Wifi na trenutak kad se vratio pojavio se UniFi u dostupnim mrezama...

E i javi za to "hardversko" iskljucenje ;)

Nego kada se usluga deaktivira jel to znaci da se UniFi gasi kod mene na HG?Ili samo gase pristup?

Poslednja izmena:
Evo malopre su mi aktivirali UniFi na HG, odmah se pojavila i opcija za deaktivaciju na portalu mojsbb. Zar niste rekli da MAC filtriranje vise nije moguce? Meni se cini da nista nije promenjeno na ruteru u odnosu na ono sto je Gizmo kacio na samom pocetku.

Evo i meni se restartovao HG i sada imam UniFi - 10/1 mbps, u pitanju je Vracar.

Nazad
Vrh Dno