Šta je novo?

SBB + TP-Link

fanste27

Slavan
Učlanjen(a)
16.02.2008
Poena
319
Ovako, imam sbb internet i wireless router Tp-Link TL-WR340G i imam jedan problem, naime, skoro pa svaki dan izgubim vezu, tj vezu izmedju routera i modema, jednostavno nemam net, proverim u podesavanjima routera sve u redu, onda ukljucim samo modem direktno u kompjuter i radi net normalno, a kad ga vratim preko routera nece da radi, i onda se tako njakam i iskljucujem router par puta, menjam pozicije gde je ukljucen kabel, i onda proradi, i tako radi 2-3 dana i onda opet isto, ima li neko ideju sta bi ovo moglo da bude.Router sam kupio nov pre mesec dana.

Ne znam kako ide kod TP Linka, ali jesi li zalazio u podešavanja rutera? Ja na svom DLinku 524 imam neretko slične probleme, onda ukucam 192.168.0.1 u browseru i idem na Reset settings to default (jer mi "klasičan" Reset router ne pomaže) i sve se vrati u normalu...

Ovako, imam sbb internet i wireless router Tp-Link TL-WR340G i imam jedan problem, naime, skoro pa svaki dan izgubim vezu, tj vezu izmedju routera i modema, jednostavno nemam net, proverim u podesavanjima routera sve u redu, onda ukljucim samo modem direktno u kompjuter i radi net normalno, a kad ga vratim preko routera nece da radi, i onda se tako njakam i iskljucujem router par puta, menjam pozicije gde je ukljucen kabel, i onda proradi, i tako radi 2-3 dana i onda opet isto, ima li neko ideju sta bi ovo moglo da bude.Router sam kupio nov pre mesec dana.

Ja imam apsolutno istu kombinaciju i radi savrseno

Imao sam istu situaciju kao Vi samo sto se radilo o D-Link-ovom ruteru , kada sam sasvim slucajno promenio adapter za napajanje rutera sve je radilo bez ikakvih prekida.Ukoliko imate pri ruci strujni adapter koji se moze iskoristiti za napajanje rutera pokusajte.

Nazad
Vrh Dno