Šta je novo?

SBB ponovo ubrzava (1. mart 2011 )

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poštenije bi bilo da se izvinu korisnicima što povećavaju cene ktv i interneta a smanjuju broj kanala (u ktv) i počeli su više kanala da cenzurišu, čak i u D3, i da onda kažu nešto kao, da vam bar malo ublažimo štetu, podižemo dl za toliko a up za toliko (nemamo za više).

a kako ce da ublaze stetu nama koji ne koristimo njihov internet?
 
Bio sam za mix paket, i pitao sam za nove brzine. za moj ide na 6/384. I nije nesto. Ocekivao sam upload od 1mbit, a ovo je nista.
 
pa nista posto su ubrzali samo slabije pakete a ove druge nista,sad se najvise isplati uzeti najeftiniji pa kad dignu i ove vece mozda se i vratim na njih...
 
evo sad sam zvao za paket 12mb/512 on ce ostati na 12 al ce upload ici mizernih 256 tacnije 12mb/768 e sad cenu mi nisu rekli..
 
Jedno pitanje, prosle godine mi je istekao ugovor koji sam potpisao na na 12 meseci za 4/256k i sada sam obican postpaid korisnik. Ako ja ne obnovim ugovor na novih 12 meseci, jel to znaci da ce me downgradovati na 3mb? Nemam nameru da potpisujem ugovor na novih 12 meseci jer cu za pola godine izaci iz stana, a ako mi smanje brzinu to bi bilo stvarno nekorektno
 
Mene su pre 5-6 dana zvali iz SBBa, pitali da li bih odgovorio na par pitanja (anketa). Bilo 3 pitanja, uglavnom oceniti od 1 do 10 kvalitet, kvalitet s obzirom na cenu, zadovoljstvo i tako... Na kraju su me pitali da li bi mi odgovaralo DUPLO ubrzanje internet usluge za povecanje cene od 100-150din, na sta sam ja rekao da mi odgovara.

Mada i ovo ubrzanje na 6MB/s je okej, steta sto nije bas duplo :))
Zahvalite mi se darezljivim uplatama na sledeci racun: ***-*******-** :)
 
Jedno pitanje, prosle godine mi je istekao ugovor koji sam potpisao na na 12 meseci za 4/256k i sada sam obican postpaid korisnik. Ako ja ne obnovim ugovor na novih 12 meseci, jel to znaci da ce me downgradovati na 3mb? Nemam nameru da potpisujem ugovor na novih 12 meseci jer cu za pola godine izaci iz stana, a ako mi smanje brzinu to bi bilo stvarno nekorektno

Taj SBB nalog treba da moze da se seli sa tobom. Samo je pitanje jel' ima SBBa tamo gde se selis...
 
I dalje mi je 4/256
Ovde u Vrscu su mi dali ohrabrujuce vesti da bi trebala da mi se digne brzina i bez novog ugovora , ali nisu bili 100% sigurni a kad sam zvao korisicki servis u Bgu, tu tek nista nisu znali da mi kazu za moju situaciju - totalno izgubljeni !
 
lol znaci ja sa ugovorom i paketom od 4 od prvog idem na 6 ?
 
150din poskupljenje 4/256 na 6/384, znaci sa 1350 na 1500din mesecno ?
 
Pa to je dovoljno, Znači da će neki biti primorani da plaćaju više iako im ne treba brži internet. A plus još i pretplata za televiziju poskupi i eto 250 din više. A meni više odgovara da up bude 512 nego što down 6
 
Poslednja izmena:
super, dobio sam odgovor na SBB forumu -> smanjicu paket na ovaj novi "brzi" 6Mbps/384kbps i izace me oko 500dinara manje mesecno nego sada. a da li cu nesto da skidam za 20min ili 25min - stvarno je svejedno.

eh, da je M paket sa 1Mbps uploada, to bi mnogo vise odgovaralo...

vidis, ti cim imas 8Mb/s mora da si potpisao na 1 godine bas kao i ja pre recimo godinu i po kada je bilo to aktuelno. bas nesto razmisljam da li ces moci da odes na manji paket. da li u ugovoru stoji da se obavezujes da ces koristiti bilo koji postpaid paket 2 god. ili moras da koristis 8Mb/s ili veci?
 
Poslednja izmena:
tako sam i mislio. da li si 100% siguran?
 
ne, potpisao sam na 1 godinu pre 3 meseca. rekose mi na SBB forumu da mogu da smanjim paket - samo moram da najavim do 25og u tekucem za sledeci mesec.

uostalom, sacekacu javne cene, pa cu da probam.
 
^ nazalost: Nemate mogucnost za promenu
 
WTF i meni pishe nema mogucnosti pre dva dana je moglo mora da su pogasili zbog ovog nesto.
 
kako mogu da mi poskupe paket ako sam u ugovoru xD ?
 
citaj sitni print na ugovoru mogu, takodje i onaj sto je rekao da mu je istekao sto je potpisao na 12 meseci , ni taj nije procitao ugovor jel se automatski produzava ako ne otkaze pri kraju tih 12 meseci ,
 
Imam jedno pitanje. Vidim da ce od 1. marta cena za paket 6/384 kod SBB-a biti 1520. dinara. U MIX paketu jos malo jeftinije. Interesuje me da li je moguce uzeti to bez potpisivanja bilo kakvog ugovora? I ako jeste, kolike su razlike u ceni?
 
proveri clan 4, stav 12, paragraf 7, podakt A2-S.

pisano je sitnim slovima, krvlju device na mesecini petka 13og....
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno