Šta je novo?

SBB net i resetovanje kompa

kuzma_x

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2007
Poena
380
Resetuje mi se racunar non stop kad sam netu uz BSOD. Bilo da koristim torrent ili samo da surfujem. Sistem je vista 64 ,prikacen je modem sa mreznim kablom. ADSL mi je na ovom sistemu radio bez problema, sa istim ovim kablom.

Da li bi resio problem da ubacim XP?

Hvala unapred.

Stvarno ne znam sta da ti kazem, imao sam od 64 bitnih samo XP i radio je OK sa SBB-om, trenutno sam na 32 bit XP i na laptopu je Vista 32 i obe rade bez problema sa SBB-om.

Resetuje mi se racunar non stop kad sam netu uz BSOD. Bilo da koristim torrent ili samo da surfujem. Sistem je vista 64 ,prikacen je modem sa mreznim kablom. ADSL mi je na ovom sistemu radio bez problema, sa istim ovim kablom.

Hvala unapred.

Prochitaj moj potpis.

Enivej, ubacio sam XP SP3, i za sad radi.

Hvala unapred.

Ja sam imao isti problem sa xp32bit64bir,vista32bit64bit... sa svim SP..
Na kraju sam otišao na Dorćol i tražio da mi zamene modem!
Od tada nikad više problem!
Naime, meni se komp svaki put resetovao kad bi oni resetovali svoj sistem...

Znaci da postavim pitanje ponovo: zasto mi se komp resetuje kada sam online. Sistem je Vista (64 ili 32 ), i kabloski modem je prikacen na racunar preko mrezne kartice. Kada modem prikacim preko USB kabla onda je sve u redu, ali samo za Vistu 32 postoje drajveri.

Sta da radim da kupim drugu mreznu ili nesto drugo? Trenutno koristim XP ali sam Vistu 64 koristio vise od godinu dana, a sad ne mogu. Instalirao sam sve verzije viste i opet isto , da nije do nekih podesavanja za mreznu ili slicno?

P.S. Sa ADSL-om nisam imao problema.

Poslednja izmena:
Evo resio sam sa novim drajverima :D ( za mreznu)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno